THY, yolcularını uyardı: 6 Nisan’da…

Yayın tarihi: 11 Mart 2019 Pazartesi 10:11 am - Güncelleme: 11 Mart 2019 Pazartesi 4:09 pm

İstanbul Havalimanı ne zaman açılacak? Türk Hava Yolları(THY),Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na büyük taşınmanın 6 Nisan tarihinde gerçekleşeceğini duyurdu.

THY’nin Twitter adresinden yapılan açıklamada, “Büyük taşınma başlıyor. Değerli yolcularımız yeni evimiz İstanbul Havalimanı’na taşınmamız nedeniyle 6 Nisan 2019 saat 02.00 itibariyle Atatürk Havalimanı’ndaki tüm tarifeli uçuşlarımıza son veriyoruz. 6 Nisan 2019 saat 14.00 itibariyle Atatürk Havalimanı’ndan planlanmış tüm uçuşlarımızı İstanbul Havalimanı’ndan icra etmeye başlayacağız. Yeni evimizin heyecanını bizimle paylaştığınız ve göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. İstanbul Havalimanı’nda görüşmek üzere” denildi.


THY, internet üzerinden yapılan bilet alımlarında yolcukları, “6 Nisan 2019 saat 02:00 itibarıyla Atatürk Havalimanı’ndan planlanmış tüm uçuşlarımız İstanbul Havalimanı’ndan gerçekleştirilecektir” bildirimi ile uyaracak.

THY Katar’a satılıyor iddiası… İşte ilk açıklama

Sosyal medyada THY ‘Türk Hava Yolları satılıyor’ paylaşımlarına yönelik olarak bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
Yahya Üstün, twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu açıklamayı yaptı:

“Markamız hakkında farklı zamanlarda ortaya atılan ve yeniden gündeme gelen ‘Türk Hava Yolları Satılıyor’ başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu asılsız paylaşımlar ile ilgili hukuki haklarımızın saklı tuttuğumuzu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” dedi.

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Berlin seferini yapan Airbus 330 tipi uçağında seyahat eden bir grup yolcu, kıyafetleri başlarındaki çiçeklerle ilgi odağı oldu.
İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan saat 16:40’da havalanan içinde 302 yolcunun bulunduğu TK1723 sefer sayılı Berlin uçağında yolculuk yapan bir grup yolcunun başlarında çiçekler olması büyük dikkat çekti. Görüntüler oldukça ilgi çekti
Yolcular 10 bin metrede meraklı bakışlarla bu yolcuları izledi.
Başlarında çiçekler olan yolcuların Nairobi aktarmalı Berlin’e giden Kenyalı kafile olduklarını belirttiler.
Kafile, 6-10 Mart tarihleri arasında yapılacak olan dünyanın en büyük turizm fuarı ITB Berlin Uluslarası Turizm Fuarı ve Borsası’na katılacaklarını söylediler.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği de (TÜRSAB), dünya turizminin en büyük buluşma noktası konumundaki turizm fuarı için Almanya’ya çıkarma yaptı. THY ile önemli gelişmeler tele1.com.tr’de

 

 

açılacak