THY Katar’a satılıyor iddiası… İşte ilk açıklama

Yayın tarihi: 11 Mart 2019 Pazartesi 2:31 pm - Güncelleme: 11 Mart 2019 Pazartesi 4:10 pm

Sosyal medyada THY ‘Türk Hava Yolları satılıyor’ paylaşımlarına yönelik olarak bir açıklama yapan Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, bu tür haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Yahya Üstün, twitter hesabından yaptığı açıklamada, şu açıklamayı yaptı:

THY Katar’a satılıyor THY Katar’a satılıyor

“Markamız hakkında farklı zamanlarda ortaya atılan ve yeniden gündeme gelen ‘Türk Hava Yolları Satılıyor’ başlıklı haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bu asılsız paylaşımlar ile ilgili hukuki haklarımızın saklı tuttuğumuzu kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” dedi.

TÜRK HAVA YOLLARI YOLCULARINI UYARDI

Türk Hava Yolları(THY),Atatürk Havalimanı’ndan İstanbul Havalimanı’na 6 Nisan tarihinde büyük taşınmanın gerçekleşeceğini duyurdu.

Türk Hava Yolları’nın Twitter adresinden yapılan açıklamada, “Büyük taşınma başlıyor. Değerli yolcularımız yeni evimiz İstanbul Havalimanı’na taşınmamız nedeniyle 6 Nisan 2019 saat 02.00 itibariyle Atatürk Havalimanı’ndaki tüm tarifeli uçuşlarımıza son veriyoruz. 6 Nisan 2019 saat 14.00 itibariyle Atatürk Havalimanı’ndan planlanmış tüm uçuşlarımızı İstanbul Havalimanı’ndan icra etmeye başlayacağız. Yeni evimizin heyecanını bizimle paylaştığınız ve göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. İstanbul Havalimanı’nda görüşmek üzere” denildi.

THY, yolcularını uyardı: 6 Nisan’da…