Thus Spoke Kishibe Rohan Netflix platformuna geliyor

Yayın tarihi: 16 Şubat 2021 Salı 7:00 am - Güncelleme: 14 Şubat 2021 Pazar 11:18 pm

Efsanevi anime serisi Jojo Netflix platformunda anime hayranlarının kesinlikle görmek istediği animeler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Serinin orijinal hikayesi olmasa da bir versiyonu olan Thus Spoke Kishibe Rohan Netflix platformuna geliyor.

Efsanevi animeleri bünyesine eklemeye devam eden Netflix, JoJo’nun Bizarre Adventure spin-off’u That Spoke Kishibe Rohan’ı yayınlayacağını açıkladı. Bu ay içinde gelmesi beklenen ve 190 ülkede yayın platformunda sunulacak olan OVA serisi, manga sanatçısı Hirohiko Araki’nin tek seferlik JoJo’nun Bizarre Adventure: Diamond Is Unbreakable’a dayanıyor. Dizi, aynı zamanda bir manga sanatçısı olan Araki’nin kurgusal ikinci kişiliği Rohan Kishibe’nin etrafında dönüyor.

Elmas Kırılmaz ve Altın Rüzgar serileri arasında geçen dizi, eserlerine daha fazla gerçekçilik katmak isteyen ve bu nedenle insanların hayatlarından ilham almak için dünyayı dolaşan ünlü manga sanatçısı Rohan Kishibe karakterini konu alıyor. Diğer Jojo karakterleri gibi elbette Rohan Kishibe de bir stant kullanıcısı. Stantı “Cennetin Kapısı”nın yeteneklerini yazarlığı için kullanıyor. Stantı insanlar hakkında her şeyi öğrenmesine izin veriyor. Ayrıca insanların anılarını ve davranışlarını değiştirebiliyor. Dio ve Jojo’nun maceralarını izleyemeyecek olsak da konstrast renkleri ve benzersiz görselleriyle Jojo serisi ile buluşmak güzel olacak. Animenin mistik havasını bu seride de hissedebilir miyiz bekleyip göreceğiz.

JoJo’nun Bizarre Adventure spin-off filmi OVA That Spoke Kishibe Rohan’ın 18 Şubat’ta Netflix’te yayınlanacak.

Justice League filmine ilk bakış: Zack Snyder, Jared Leto’nun Joker’ini tanıtıyor