Thor’un kardeşi Wolverine rolü için aday oldu

Yayın tarihi: 10 Ekim 2020 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 9 Ekim 2020 Cuma 11:51 am

Marvel’ın popüler karakterlerinden biri olan Wolverine için bir oyuncu daha aday oldu. İşte detaylar.

Thor’un kardeşi Wolverine rolü için aday oldu. Bilindiği üzere Disney kısa bir süre önce Fox’un film tarafını satın almıştı. Bu satın alım sonrasında X-Men hakları da Disney’e geçmiş oldu. Böylelikle X-Men karakterlerinin Marvel sinematik evrenine katılması önündeki engeller de ortadan kalkmış oldu.

Şimdiye kadar yayınlanan X-Men filmlerini takip edenlerin de bildiği üzere Wolverine’e hayat veren Hugh Jackman, Logan filmiyle bu role veda etmişti.

Wolverine

Dolayısıyla Disney’in yeniden şekillendireceği X-Men evreninde yeni oyunculara ihtiyacı olacak. Zira X-Men evreninin de Marvel sinematik evreniyle birleştirilmesi söz konusu. Eğer bu gerçekleşirse Wolverine’nin de sinematik evrendeki en popüler kahramanlardan biri olması pek de sürpriz olmayacaktır.

Geçtiğimiz günlerde ünlü oyunculardan biri olan Henry Cavill imkanlar dahilinde Wolverine’i canlandırmak istediğini söylemişti. Aslında daha öncesinde Keanu Revees de benzer bir açıklamada bulunmuştu. Lakin Revees’in yaşı itibariyle bu rolü uzun bir süre götürmesi pek de mümkün değil. O yüzden de Revees için bu rolün pek uygun olmadığını söyleyebiliriz.

Hali hazırda Marvel sinematik evreninde Thor karakterini canlandıran Chris Hemsworth’un kardeşi Luke Hemsworth da Wolverine’i canlandırmak istediğini açıklandı. Bir röportaj sırasında Wolverine’nin en sevdiği karakter olduğunu söylene Hemsworth, bu rol için uygun bir aday olduğunu iddia etti.

ABD dev teknoloji firması istemiyor