Thor Love and Thunder eğlenceli bir yapım olacak

Yayın tarihi: 14 Eylül 2020 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 13 Eylül 2020 Pazar 2:19 pm

Thor’un yeni filmi Love and Thunder ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İşte Chris Hemsworth’ün Thor LoveandThunder ile ilgili söylemleri.

Thor Love and Thunder eğlenceli bir yapım olacak. Marvel sinematik evrenindeki önemli karakterlerden biri olan Thor, yakında 4. filmi ile bir kez daha izleyicilerin karşısına çıkacak. Bilindiği üzere Marvel evrenindeki karakterler için genelde 3 solo film yapılıyordu. Thor 4. solo filmi yapılacak olan ilk karakter olmuştu.

Muhtemelen yakında gelecek olan yeni Thor filmi ile uzun süredir Chris Hemsworth’un hayat verdiği Thor da Marvel sinematik evrenine veda edecektir. Çünkü bu film sonrası Thor karakterini Natalie Portman’ın canlandırması bekleniyor.

Love and Thunder

Hatırlanacağı üzere 3. Thor filmi Ragnarok ilk 2 filmin aksine hayli eğlenceli bir yapımdı. Yani film içerisinde bolca güldürü sahnesi bulunuyordu. Thor’a hayat veren Chris Hemsworth’un açıklamalarına göre LoveandThunder, Ragnarok’tan daha da komik bir film olacak.

Bir aksilik yaşanmazsa 11 Şubat 2022’de beyaz perdede gösterime girecek olan Love and Thunder, Hemsworth’u göreceğimiz son Marvel filmi olmayacak.

Muhtemelen Hemsworth, Guardians of the Galaxy filminde de Thor olarak karşımıza çıkabilir. Hatırlanacağı üzere Endgame’in sonunda Thor, Guardians of the Galaxy ekibine katılmıştı. Dolayısıyla bu bağlamda Thor’u Galaksinin Koruyucuları’yla birlikte görmek bizler için sürpriz olmayacaktır. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Xiaomi Mi Health kameradan nabız ölçecek