Thor Love and Thunder çok farklı olacak

Yayın tarihi: 22 Ekim 2020 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 21 Ekim 2020 Çarşamba 5:00 pm

Marvel sinematik evreninin merakla beklenen yeni filmi Thor Love and Thunder hakkında yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar.

Thor serisinin yeni filmi hakkında ilk açıklamalar Chris Hemsworth’tan geldi. Hatırlanacağı üzere Marvel bir süre önce sinematik evrendeki 4. faz filmlerini duyurmuştu. Bu filmler arasında en çok merak uyandıranı Thor serisinin yeni filmi oldu. Çünkü Marvel şimdiye kadar hiç bir süper kahraman için 4 solo film çekmemişti. Dolayısıyla bu sinematik evrende bir ilk olacaktı.

Serinin 3. filmi olan Ragnarok ilk iki filme göre hayli farklı bir yapıya sahipti. Komedi öğelerinin ağırlıkta olduğu yapım izleyicilerin de beğenisini kazanmıştı.

Fakat 4. filmin Ragnarok’a göre hayli farklı olacağı ortaya çıktı.

Thor Love and Thunder dram filmi olacak

Filmin başrol oyuncularından biri olan Chris Hemsworth geçtiğimiz günlerde Love and Thunder hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Hemsworth verdiği demeçte filmin dram öğelerinin ağırılıkta olduğu bir senaryoyla öne çıktığını belirtti.

Her ne kadar filmin yönetmeni ve kadrosu büyük ölçekte aynı olsa da Ragnarok‘a oranla hayli farklı bir film izleyeceğiz gibi görünüyor.

11 Şubat 2022‘de vizyona girecek olan filmin kadrosunda Natalie Portman, Christian Bale ve Tessa Thompson gibi isimler de bulunuyor

Muhtemelen bu filmden sonra Thor rolü Natalie Protman‘a geçmiş olacak. Olayların nasıl gelişeceğini ise önümüzdeki dönemde öğreneceğiz.

The Mandalorian 2. sezonu için yeni bir video daha yayınlandı