Thodex reklamlarında oynayan ünlüler hakkında suç duyurusu

Yayın tarihi: 28 Ağustos 2021 Cumartesi 2:45 pm - Güncelleme: 28 Ağustos 2021 Cumartesi 2:47 pm

Thodex vurgununda yeni bir gelişme yaşandı. Şirketin reklamlarında oynayan ünlüler hakkında suç duyurusunda bulunuldu, mal varlıklarının incelenmesi istendi.

108 milyon dolarlık vurgun yaptıktan sonra kayıplara karışan Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

CNN Türk’ten Ceylan Sever’in haberine göre, bir ihbar doğrultusunda Özer’in, Türkiye’deki kız arkadaşıyla görüştüğü ileri sürüldü.

Suç duyurusu dilekçesine göre, Özer’in kız arkadaşı Thodex’in reklamlarında oynayan ünlü isimlerden biriydi. Thodex merkez binasının olduğu rezidansta oturuyordu. Şüpheli isimlerden binaya girip çıkan kişinin tespit edilmesi istendi.

“BANKA HESAPLARI İNCELENSİN”

Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer, Thodex’i büyütmek için büyütmek için çekiliş yapmış ve ünlü isimleri reklam yüzü olarak kullanmıştı. Çok sayıda ünlü isim kripto para vurgunun merkezi olan Thodex için objektif karşısına geçmişti.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, yapılan suç duyurusu dilekçesinde Thodex kripto para borsasının reklamlarında oynayan ünlüler ve “Bu borsaya paranızı yatırın” diyen ekonomistin banka hesaplarının incelenmesi istendi.

İşte vurgun yapan Thodex’in reklam yüzleri