The Witcher oyunu için yeni haber

Yayın tarihi: 23 Mart 2022 Çarşamba 9:00 am - Güncelleme: 23 Mart 2022 Çarşamba 9:13 am

Milyonlarca hayranı olan The Witcher oyunu için yeni bir haber geldi. Seriyi sevenleri mutlu edecek habere göre yeni bir oyun daha geliyor.

Stüdyo, bugün Twitter’da paylaştığı bir teaser ile projeyi duyurdu. Teaser, “Yeni bir destan başlıyor” diyor. Teaser görüntüleri yeni oyundan neler bekleyeceğimizi gözler önüne serdi. Teaser, bu yeni oyunun School of the Cat temalı olacağını ortaya koyuyor. The Witcher gerek oyunları gerek tv yapımı ile oldukça popüler bir seri. Milyonlarca hayranı olan oyun şimdi yeni serisiyle karşımıza çıkacak.

The Witcher

 

Yeni oyunun henüz bir çıkış tarihi yok. Ancak bugünkü duyurunun bir parçası olarak CD Projekt Red, Epic Games ile çok yıllı bir ortaklığın parçası olarak gelecekteki tüm projeleri için Unreal Engine 5 ile anlaştığının paylaştı. The Witcher 3: Wild Hunt ve Cyberpunk 2077, stüdyonun tescilli REDengine projesiyle hayat bulmuştu. Cyberpunk karmaşasından sonra, UE5’e geçiş, bazı oyunculara eski CD Projekt’in geri dönüşünü görebileceğimiz konusunda güven verebilir. Ancak stüdyo ne olursa olsun yeni oyunun gelmesi tüm Witcher hayranlarını mutlu edecektir. Yapımın anime ve dizi versiyonu da Netflix platformunda ciddi bir kitleye sahip. Romanları da olan oyun başlı başına dev bir marka diyebiliriz. Oyun, dizi ya da roman her birinin kendine göre bir kitlesi var.

Brezilya sadece iki gün sonra Telegram yasağını geri aldı