The Witcher dizisi Netflix yetkililerini fazlasıyla memnun etmiş

Yayın tarihi: 27 Aralık 2019 Cuma 2:38 pm - Güncelleme: 27 Aralık 2019 Cuma 2:38 pm

Netflix’in 2019’daki en önemli projelerinden biri olan The Witcher dizisi kısa süre önce yayınlandı. 8 bölüm çekilen dizi daha yayınlanmadan 2 ve 3. sezon onaylarını da almıştı.

The Witcher dizisi Netflix yetkililerini fazlasıyla memnun etmiş. Normal şartlarda dizinin 2020’nin sonları ya da 2021’in başlarında yayınlanması planlanıyordu. Fakat izleyicilerden gelen yoğun talep üzerine dizinin yayın tarihi 2019’a çekilmişti. Öyle ki DC’nin son Superman’i Henry Cavill, Geralt rolü için bizzat kendi aday olmuştu.

Yani Netflix Cavill’e teklif yapmadan, Cavill bu rolü oynamak istediğini dile getirmişti. Kabul etmek gerekiyor ki ünlü isimlerden bu tarz teklifler duymaya alışık değiliz.

Sonuç olarak Cavill, Geralt rolünü kapmayı başardı. Tüm Witcher oyunlarını oynayıp, tüm kitapları okuyan ve The Witcher evrenine hakim olan Cavill, dizideki performansıyla da izleyenleri büyüledi.

Seyircilerin Cavill’in muazzam performansına eleştirileri de hayli olumlu oldu. Öyle ki dizinin yapımına katkıda bulunan The Witcher serisinin yazarı Andrzej Sapkowski de Cavill’in Geralt performansından çok etkilenmiş. Sapkowski, Geralt – Cavill ikilisininin Viggo Mortensen – Aragorn ikilisi gibi özdeş olduğunu söyleyen ünlü yazar, Cavill’in performansına övgüler yağdırdı.

İlk sezonu karakter tanıtımına odaklı olan dizinin ikinci sezonunda hikaye ön planda olacak.

Oppo Reno2 Z inceleme: Büyük ekran, pop up kamera