The Witcher dizisi için sürpriz paylaşım

Yayın tarihi: 16 Ağustos 2020 Pazar 7:30 am - Güncelleme: 15 Ağustos 2020 Cumartesi 2:52 pm

Geçtiğimiz yılın sonlarına doğru yayınlanan The Witcher dizisi için sürpriz bir paylaşım geldi. İşte detaylar.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de hayli popüler olan Netflix geçtiğimiz yılın sonlarına doğru The Witcher’ın dizisini yayınlamıştı. Aslında Netflix The Witcher’ı 2020 yılında yayınlamayı planlıyordu. Lakin diziye olan yoğun talep takvimin de öne çekilmesine neden oldu.

Netflix’te en çok izlenen dizilerden biri olan The Witcher, senaryosu, konusu, işleyişi ve atmosferiyle izleyicilerin beğenisini kazanmıştı.

Netflix aboneleri ikinci sezonun yayınlanacağı günü büyük bir sabırsızlıkla bekliyorlardı. Geçtiğimiz günlerde çekimlerin 17 Ağustos’ta başlayacağı ve yıl sonuna kadar bitirileceği açıklanmıştı.

The Witcher

Dizinin ikinci sezonunun ilk iki bölümünü yönetecek olan Stephen Surjik’ten geçtiğimiz gün sürpriz bir paylaşım geldi. Surjik yaptığı paylaşımda The Witcher dizisinin ikinci sezon çekimlerinin başladığını müjdeledi.

Yani çekimler planlanandan 4 gün önce başlamış durumda. Eğer büyük bir aksilik yaşanmazsa ya da koronavirüs salgını yüzünden çekimler tekrardan iptal edilmezse The Witcher dizisi yeni yılın başlarında yayınlanacak.

Hali hazırda koronavirüs salgını tüm dünyada tırmanışını sürdürüyor. Mevcut şartlarda salgının durması biraz zor gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde aşının bulunduğuna dair bazı haberler vardı ama bu aşının ne derece başarılı olduğu da şimdilik belirsiz.

Sonuç olarak Netflix dizileri biraz gecikmeli de olsa yayınlanacak gibi görünüyor. Merakla bekliyoruz.

Rusya koronavirüs aşısı konusunda ne gizliyor? Ülkede istifalar başladı!