The Witcher dizisi için sevindirici haber

Yayın tarihi: 3 Ekim 2020 Cumartesi 7:30 am - Güncelleme: 2 Ekim 2020 Cuma 4:05 pm

Netflix’in sevilen dizilerinden The Witcher yeni sezon onaylarını aldı. İşte The Witcher dizisi ile ilgili son detaylar.

Dijital yayın sektörünün öncü isimlerinden biri olan Netflix bu yıl içerisinde pek çok yeni içerik yayınladı. Lakin yayınlanan bu içerikler içerisinde en çok dikkat çekeni The Witcher olmuştu. Daha yayınlanmadan, hatta çekimleri başlamadan en çok beklenen dizilerden biri olan The Witcher, yayınlandıktan sonra da büyük ses getirdi.

The Witcher

Hali hazırda dizinin ikinci sezon çekimleri de son hız devam ediyor. Malum koronavirüs sürecinden ötürü çekimler zaman zaman sekteye uğradı. Fakat şu anda herhangi bir aksilik yok. Yani Netflix önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde The Witcher’ın ikinci sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak.

The Witcher’ın geleceği hakkında merak edilen bir diğer detay ise dizinin 3. sezon onayını alıp alamayacağıydı. Gerçi ilk sezonu büyük ilgi gören, ikinci sezonu soluksuz beklenen bir dizinin 3. sezon onayını alamaması pek de mümkün değil.

Redanian Intelligence’ın yaptığı habere göre Netflix şimdiden The Witcher’ın 3. sezonu için onay vermiş durumda. Açıkçası bu çok da şaşırtan bir haber değil. Asıl şaşırtıcı haber dizinin yeni sezon onayını alamaması olurdu. Nitekim Netflix yöneticileri de böyle bir diziyi onaylamayacak kadar amatör değiller. Sonuç olarak The Witcher’ın yeni sezonunu büyük bir sabırsızlıkla bekliyor olacağız.

Wolverine Fortnite için pençeleri biledi!