The Witcher dizisi hakkındaki son detaylar

Yayın tarihi: 4 Kasım 2019 Pazartesi 1:53 pm - Güncelleme: 4 Kasım 2019 Pazartesi 1:53 pm

RPG denildiğinde akla gelen ilk serilerden biri olan The Witcher yakında TV dizisi olarak karşımıza çıkacak. İşte The Witcher dizisi hakkındaki son detaylar.

2015 yılında satışa sunulan The Witcher Wild Hunt büyük ses getirmeyi başarmıştı. Gerek hikayesi, gerek atmosferi, gerekse de oynanışıyla pek çok otoriteden tam not alan yapım, çıkışının üzerinden 4 yıl geçmesine karşın hala en iyi RPG oyunu olarak lanse ediliyor.

Netflix oyun sektöründe büyük ses getiren bu seriyi TV dizisi yapmak için kolları sıvamıştı. İlk etapta 2021 yılında yayınlanması planlanan dizi, seyircilerin yoğun ilgisi sebebiyle 2019’a çekilmişti Geçtiğimiz günlerde The Witcher için yeni bir fragman yayınlandı ve dizinin yayın tarihi açıklandı. Dilerseniz fragman ve diğer detaylara aşağıdaki linkten göz atabilirsiniz.

the witcher dizisi

The Witcher yayın tarihi için tıklayın

Lauren Hissrich’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin kaç sezon süreceği geçtiğimiz gün belli oldu. Henry Cavill’in başrolünde yer aldığı dizinin 7 sezon olarak planlandığı açıklandı. İlk sezonun Geralt ve Ciri’nin tanışmasına odaklanacağı, Geralt’ın dünya çapında üne kavuşmasını anlatacağı belirtildi.