The Witcher: Blood Origin dizisi bu yıl izleyici ile buluşacak

Yayın tarihi: 28 Eylül 2022 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 27 Eylül 2022 Salı 10:22 am

The Witcher ile aynı evrende geçen ve bu dünyanın geçmişini anlatan yeni Netflix dizisi Blood Origin, 25 Aralık’ta izleyici ile buluşacak.

Andrzej Sapkowski’ın, aynı adlı oyun serisine de kaynaklık eden fantastik roman serisinden uyarlanan The Witcher dizisi, bugüne kadar yayınlanan iki sezonuyla geniş bir izleyici kitlesine ulaştı. Özellikle ilk sezonuyla büyük ses getiren dizi, Netflix’in bugüne kadarki en başarılı yapımlarından biri haline geldi. Dizinin yakaladığı bu başarı, Witcher evreninde geçen başka projelere de yeşil ışık yakılmasını sağladı. İşte bu projelerden biri olan The Witcher: Blood Origin dizisi bu yıl izleyici ile buluşacak.

Blood Origin

Duyurulduğu günden beri Witcher hayranları tarafından merakla beklenen Blood Origin’in yayın tarihi nihayet netlik kazandı. Netflix, merakla beklenen dizinin 25 Aralık’ta ekrana geleceğini duyurdu.

 

Dört bölümden oluşan Blood Origin, The Witcher oyun serisinde ve dizide anlatılan olayların binlerce yıl öncesinde geçiyor. Geralt ve Ciri aracılığıyla tanıma fırsatı tanıdığımız bu fantastik evrenin geçmişini görme şansı yakalayacağımız dizi, asıl dizide de zaman zaman duyduğumuz eski bir olayı, kürelerin birleşmesini anlatıyor. Witcher evreni için oldukça önemli bir olay olan kürelerin birleşmesi; insanların, elflerin ve canavarların dünyalarının buluşmasına neden oluyor. Asıl diziden de bildiğimiz gibi bu birleşme elfler için yıkıcı sonuçlar doğuruyor.

Bu yıl Everything Everywhere All at Once ile adından söz ettiren usta oyuncu Michelle Yeoh dizinin başrolünde yer alıyor.

The Last of Us dizisinden ilk fragman