The Simpsons’ın yapımcısından şaşırtan açıklama

Yayın tarihi: 23 Haziran 2021 Çarşamba 10:36 pm - Güncelleme: 23 Haziran 2021 Çarşamba 10:36 pm

32.sezonu yayımlanan ‘The Simpsons’ın yapımcısı Mike Reiss, dizinin sonsuza kadar devam edebilecek şekilde kurgulandığını belirtti.

Independent Türkçe’nin haberine göre; Simpsonlar’ın (The Simpsons) yapımcısı Mike Reiss, uzun süredir devam eden çizgi dizinin sona erme olasılığı ile ilgili konuştu.

Dizi şu anda 32. sezonunda ve süresi daha şimdiden iki sezon daha uzatıldı.

Metro.co.uk’e konuşan Reiss, dizinin “sonsuza kadar devam edebileceğini” söylerken, sona dair her girişimin kısa süre içinde dizinin yeniden başlamasıyla, uyarlama dizilerle ve film uyarlamalarıyla sonuçlanacağını da sözlerine ekledi.

Reiss, Simpsonlar için “Sonsuza kadar sürecek bir dizi olarak kurgulandı” dedi.

Reiss açıklamasında “Simpsonlar tamamen dünyayla, insanlıkla, dünyada olup bitenlerle ve insan olarak yaptıklarımızla ilgili ve bizce diziyi bitirmek, insanların yapabileceklerine ve dünyada gerçekleşebileceklere dair her şeyden bahsettiğimizi söylemek anlamına gelir” ifadelerini kullandı.

“Saturday Night Live ya da The Daily Show’la aynı durum geçerli” geçerli diyen Reiss, güncel olaylardan bahseden her şey devam etmeli. Neden dursunlar ki?” dedi.

Reiss şöyle devam etti:

“Dizi sonsuza kadar sürebilir ve Simpsonlar sona erse bile, 5 yıl sonra yeniden başlar ya da uyarlama diziler çekilir. Kesinlikle başka bir film de olacak. Hayranlar yaygın olarak Simpsonlar’ın “altın çağının” 9. veya 10. sezonunda sona erdiğini kabul etse de dizi hâlâ önemli bir izleyici kitlesini koruyor”