The New Mutants filmi sonunda vizyona girdi

Yayın tarihi: 31 Ağustos 2020 Pazartesi 8:00 am - Güncelleme: 30 Ağustos 2020 Pazar 2:45 pm

Uzun bir süredir çekim aşamasında olan The New Mutants sonunda vizyona girdi. Filmin çekimleri Fox, Disney’e satılmadan çok önce başlamıştı. Çekimler tamamlandıktan sonra da şanssızlıklar filmin peşini bırakmadı.

The New Mutants filmi sonunda vizyona girdi. Dağıtımda yaşanan sorunlar, Fox’un el değiştirmesi, Disney’in filmi beğenmemesi derken covid-19 yüzünden sinemalar kapandı. Sonuç olarak yıl başında vizyona girmesi gereken film yaklaşık olarak 8 – 9 aylık bir gecikme ile izleyicilerin karşısına çıktı.

Ülkemizde 11 Eylül’de izleyiciyle buluşacak olan The New Mutants Avrupa’da bugün itibariyle vizyona girdi. Filmin vizyona girmesiyle birlikte inceleme puanları da belli olmaya başladı.

The New Mutants

IMDb üzerinde 6.1 puan ortalamasına sahip olan filmin Rotten Tomatoes’deki eleştirmen puanı ise yüzde 20’de kaldı. İzleyicilerin puanı ise yüzde 57 seviyelerinde.

Görünen o ki The New Mutants filmi çok fazla beğenilmemiş. Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Filmin kadrosunda Anya Taylor-Joy, Maisie Williams, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga ve Alice Braga gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda ise Josh Boone oturuyor.

Büyük bir ihtimal Disney bu filmi Marvel sinematik evrenine bağlamayacaktır. Zira film Disney tarafından da çok beğenilmemişti. Dolayısıyla Disney’in bu projeyi devam ettirme ihtimali hayli düşük diyebiliriz. Tabi ki yine de bekleyip göreceğiz.

İşte zamlı Renault Clio fiyatları