The Matrix Resurrections şaşırttı

Yayın tarihi: 1 Aralık 2021 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 30 Kasım 2021 Salı 6:31 pm

Görünüşe göre Trinity yakında çıkacak olan bilimkurgu destanının son yapımı olan The Matrix Resurrections filminde farklı bir rol üstlenecek. Filmde Bugs adlı yeni bir karakteri oynayan başrol oyuncusu Jessica Henwick konuyla ilgili bazı açıklamalar yaptı.

2003’te yayınlanan The Matrix Revolutions olaylarından birkaç on yıl sonra, tanıdık kahramanlar Neo, Trinity ve Morpheus, bir kez daha Matrix dünyasına geri dönüyor. Filmin yaklaşmakta olan dördüncü bölümü, içinde yaşadığı dünyanın bir simülasyon olduğu gerçeğini unutan Keanu Reeve’in Thomas Anderson’ının dönüşüne odaklanacak. The Matrix Resurrections hakkında bir açıklama, yaklaşmakta olan filmin yapay zekanın daha da güçlendiği bir evrende geçtiğini duyurdu.

The Matrix Resurrections

 

Film hakkında farklı teoriler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bir yoruma göre bu yeni filmde Trinity bu sefer Neo’yu bilgisayar simülasyonunun derinliklerine çekmeye çalışan bir program olarak karşımıza çıkabilir. Ya da belki bu sefer Neo bir programdır ve Trinity seçilmiş kişi olabilir. Bugs karakterini canlandıran Jessica Henwick: Hayranların Keanu’yu göreceği için heyecanlıyım. Onu seviyoruz. Onu Neo olarak seviyoruz. O muhteşem. O, filmin atan kalbi ve yanlış yapamaz. Yani, hayranların bundan gerçekten zevk alacağını düşünüyorum. Carrie-Anne’nin bu filmde gerçekten ilginç bir rolü var ve bence birçok insan onun çalışmasından memnun olacak. Henwick, Collider ile yaptığı röportajda, “Beklemek beni gerçekten heyecanlandırıyor” dedi.

Financial Times’dan Türklere bir garip öneri