The Mandalorian sezon sayısı açıklandı

Yayın tarihi: 24 Eylül 2020 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 23 Eylül 2020 Çarşamba 9:51 pm

Disney+’ın şu andaki en sağlam dizisi konumunda yer alan The Mandalorian kaç sezon devam edecek? İşte bu sorunun yanıtı.

Disney’in elinde gerçekten çok güçlü kozlar bulunuyor. Netflix’le rekabet etmek isteyen Disney, ilk etapta Star Wars kozunu oynamış ve The Mandalorian ’ı izleyicilerin beğenisine sunmuştu.

Şimdi ise sırada Marvel kozu bulunuyor. Önümüzdeki dönemde pek çok Marvel dizisi Disney+ ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Elbette bu süreçte Star Wars serüveni de ihmal edilmeyecek.

The Mandalorian

Önümüzdeki yıl Star Wars evreninin popüler karakterlerinden biri olan Obi-Wan’ın hikayesine odaklanan bir dizi gelecek. Bu dizinin haricinde The Mandalorian’ın macerası da kaldığı yerden devam edecek.

Kısa bir süre önce Disney Obi-Wan dizisinin tek bir sezon olacağını açıklamıştı. Bu açıklamanın ardından gözler The Mandalorian’a çevrildi.

Önümüzdeki günlerde yeni yani 2. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan The Mandalorian’ın oyuncularından Giancario Esposito konu ile ilgili önemli söylemlerde bulundu.

Esposito yaptığı açıklamada dizi evreninin çok büyük olduğunu ve insanların kafalarında oluşan soru işaretlerine 3 ya da 4. sezonda cevap bulacaklarını belirtti.

Böylece dizinin kaç sezon süreceği de ortaya çıkmış oldu.

İzleyicilerin merak ettikleri cevaplar 4. sezonda gelecekse muhtemelen dizi de en az 5 sezon sürecektir. Elbette şimdilik bunları konuşmak için erken. Bakalım Disney önümüzdeki günlerde bizlere ne gibi sürprizler sunacak. Bekleyip göreceğiz.

Şu anda PlayStation 4 alınır mı?