The Mandalorian için merakla beklenen 2. tanıtım videosu da yayınlandı

Yayın tarihi: 31 Ekim 2019 Perşembe 11:38 am - Güncelleme: 31 Ekim 2019 Perşembe 11:38 am

Disney+’ın özel içeriklerinden biri olan The Mandalorian için merakla beklenen 2. tanıtım videosu da yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Disney, Netflix’e rakip olarak hizmete sunacağı dijital yayın platformu için geri sayımını sürdürüyor. Elinde Star Wars ve Marvel gibi iki popüler markayı barındıran Disney ilk etapta içerik sıkıntısı çekmemek için radikal adımlar atmıştı.

Bu adımlar çerçevesinde direkt olarak Marvel sinematik evreni ile ilişkili Wanda Vision, Hawkeye, Loki, Winter Soldier & Falcon dizileri duyurulmuştu. Hızını alamayan Disney, Star Wars hayranlarını da es geçmemiş ve evrenin popüler karakteri The Mandalorian için solo bir dizi yapılacağını açıklamıştı.

12 Kasım’da yalnızca Disney+ üzerinden yayınlanacak olan dizi için merakla beklenen 2. tanıtım videosu da yayınlandı. Dilerseniz bu videoya yukarıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. The Mandalorian dizisinde Narcos ve Game of the Thrones dizisiyle ön plana çıkan başarılı oyuncu Pedro Pascal rol alıyor.

Dizinin temel hikayesi, konunun nereye bağlanacağı ise henüz netlik kazanmış değil.