The Lord of the Rings: Gollum duyuruldu

Yayın tarihi: 29 Ocak 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 28 Ocak 2021 Perşembe 6:55 pm

 Oyunun yeni yayıncı stüdyosu Nacon, Twitter üzerinden, oyunun geliştirici stüdyosu Daedalic ile birlikte çalışacağını doğruladığı bir tweet paylaştı.

Yüzüklerin Efendisi: Gollum’un bu yıl gelmesi gerekiyordu ancak son bir gelişmeyle durum değişti. Oyunun gelişi beklenenden daha uzun sürüyor. Geliştirici Daedalic, oyunu 2022’de PC, Nintendo Switch,  PS ve Xbox konsollarında yayınlayacağını duyurdu.

The Lord of the Rings: Gollum

Stüdyo, basın açıklamasında gecikmenin nedenlerini açıklamadı. Oyun benzersiz bir tasarıma sahip. En ilginç taraflarından biri Gollum veya Smeagol anlatım seçeneği seçebilme özelliği. Böylece ana karakterin ikili kişiliğini yansıtan hileli bir diyalog mekaniği ile karşılaşacaksınız. Bu arada PS5 sürümü, konsolun ışın izleme özelliklerinden ve DualSense denetleyicisinin uyarlanabilir tetikleyicilerini kullanacak. Oyunun merkezinde, tek yüzüğü bulmadan önce çirkin, yozlaşmış Gollum ile eskiden hobbit olan Sméagol arasındaki çatışmayı deneyimlemek münkün olacak. Oyun boyunca yapılan farklı seçimler karakterin gelişimine rehberlik edecek. Nihayetinde “Gollum’un karanlık tarafının mı devraldığını yoksa Sméagol’da kalan bir kıvılcımın kalıp kalmadığını” görebileceğiz.

Bu arada, Yüzüklerin Efendisi: Gollum oyununu Steam’de istek listesine alabilirsiniz. Bu aşamada ön siparişin varlığı ise söz konusu değil. Artık orta dünya ile ilgili oyunlar Middle-earth: Shadow of Mordor ve Shadow of War ile sınırlı değil. Gollum’la alakalı bir oyunun çıkacak olması olaya yeni bir soluk getirecek.

Audi için bir devrin sonu!