The Last of Us Part II Türkçe dublaj ve altyazı ile gelecek

Yayın tarihi: 26 Eylül 2019 Perşembe 9:37 am - Güncelleme: 26 Eylül 2019 Perşembe 9:37 am

PlayStation 4’ün özel oyunlarından olan The Last of Us Part II, State of Play etkinliğinde çıkış tarihi ile karşımıza çıktı. Oyun Türkçe dublaj ve altyazı ile gelecek!

The Last of Us Part II Türkçe dublaj ve altyazı ile gelecek . Türkçe dublaj ve altyazı ile Türkiye’deki oyuncuların büyük beğenisini kazanan PlayStation Türkiye, PS4’e çıkacak olan yeni oyunlarında yerelleştirme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kasım ayında çıkacak olan Kojima’nın oyunu Death Stranding’i de Türkçe altyazı ile sunacak olan PlayStation Türkiye ekibi dün bombayı patlattı.

PlayStation’ın son 8-9 yıl içerisindeki şahsen en görkemli oyunu olan The Last of Us, serinin ikinci oyunu ile 21 Şubat 2020’de karşımıza çıkacak. Türkçe altyazı seçeneği ile geleceği kesin olan oyun için PS Türkiye bir müjdeli haber daha verdi.


PS Türkiye cephesinden gelen açıklamalara göre; oyun Türkçe dublaj ve altyazı ile gelecek. PS Store’da 429 TL’den ön siparişe sunulan oyun fiyatı ile üzüyor olabilir.

iPhone XR fiyatı aslında 4000TL!

Ancak bu fiyata satın aldığınız diğer oyunlar Türkiye’yi ciddiye almadığını ve Türkçe dil seçeneğini koymadığını düşünürsek, bu fiyatın uygun olduğunu anlayabilirsiniz. Umarız PS Türkiye ekibi önümüzdeki yıl tanıtılacak olan yeni nesilde de yerelleştirme politikalarına hız kesmeden devam eder.