The Last of Us Part II çıkış tarihi sızdı

Yayın tarihi: 24 Eylül 2019 Salı 1:41 pm - Güncelleme: 24 Eylül 2019 Salı 1:41 pm

PlayStation 3’ün ömrünü tamamlamaya yakın çıkan The Last of Us, büyük beğeni toplamış ve daha sonra Remastered olarak PlayStation 4’e de gelmişti. PlayStation 4‘ün ömrünü tamamlamaya yaklaştığımız bugünlerde ise Sony noktayı The Last of Us Part II ile koyacak.

24 Eylül 2019 tarihinde Sony Interactive Entertainment tarafından düzenlenecek olan State of Play etkinliğinde merakla beklenen The Last of Us Part II bir kez daha gösterilecek. Oyunun geliştiricisi Naughty Dog tarafından onaylanan bu yeni tanıtımında oyunun çıkış tarihi de açıklanacak.


Ancak etkinliği sayılı günler hatta sayılı saatler kala oyunun çıkış tarihi sızdı. İsviçreli perakendeci Softridge tarafından listelenen TLoU Part II, Softridge’a göre; 28 Şubat 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Bu tarihin doğru olma ihtimali çok yüksek görünüyor. Zaten bu zamana kadar gelen sızıntılar oyunun Şubat veya Mart ayına çıkacağı yönündeydi.

Yine olağanüstü bir yapıma imza atacak olan Naughty Dog ekibi, bu sefer Joel yerine Ellie ile oynama imkanı sunacak. Ellie’nin büyümüş hali ile oynayacağımız oyun bakalım serinin ilk oyunu kadar ses getirebilecek mi?

Trafik kazası için drone’lu müdahale başlıyor