The Flash filmi için yeni karakter geldi

Yayın tarihi: 26 Eylül 2020 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 25 Eylül 2020 Cuma 4:46 pm

Şimdiden DC’nin en iddialı filmlerinden biri olarak gösterilen The Flash için iddialı bir açıklama daha geldi. Cyborg da The Flash filmi kadrosunda yer alabilir. İşte detaylar.

DC sinematik evrenin yeniden yön verecek olan yapım The Flash olacak. Bilindiği üzere Warner Bros. Justice League filmiyle fena halde çuvallamıştı. Bu çuvallamanın temel nedeni ise işi aceleye getirmeleri oldu.

Hatta o kadar aceleye getirdiler ki 3 saatlik filmi 2 saate sığdırıp seans saatlerini çoğaltmaya yeltendiler. Sonuç olarak iş ellerinde patladı. Justice League büyük bir hayal kırıklığına neden oldu.

Şimdi batmak üzere olan gemiyi tekrardan yüzdürmeye çalışmak gibi bir gayretleri var. Eğer herşey planlandığı gibi giderse The Flash filmiyle birlikte DC sinematik evreni sıfırlanacak.

The Flash

Böylece Warner Bros yeniden bir evren inşa etme şansını yakalamış olacak. Aslına bakılırsa solo filmler tarafında çok bir sıkıntı yok. Aquaman olsun, Wonder Woman olsun gişede gayet başarılı işler çıkardılar.

Muhtemelen The Flash da tatminkar bir gişe başarısına imza atacaktır. Yine de DC asıl vurgunu Justice League filmi ile yapmayı planlıyor. Bunun için de raydan çıkan evrenin resetlenmesi şart.

Şimdi gelelim The Flash ile ilgili vereceğimiz habere. Daha önce bu filmin kadrosunda 2 farklı Batman karakterinin bulunacağı zaten açıklanmıştı. Şimdi de Cyborg karakterinin filmde 3 sahnede görüneceği ortaya çıktı.

Elbette şu anda bu konu ile ilgili ufak bir pürüz bulunuyor. O da Cyborg karakterine hayat veren Ray Fisher’ın yapımcı ekiple bazı sorunlar yaşaması. Bu iş nereye varacak onu bir süre bekledikten sonra göreceğiz.

Vivo V20 SE Türkiye pazarına giriş yapabilir!