The Boys dizisine transfer dopingi

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2020 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 19 Ağustos 2020 Çarşamba 3:27 pm

Amazon’un geçtiğimiz yıl ilk sezonunu yayınladığı The Boys dizisi için bomba bir transfer haberi daha geldi. İşte konu ile ilgili detaylar.

Supernatural karakteri The Boys dizisi için söz verdi! Son yıllarda süper kahraman temalı dizi ve filmlerin çok tuttuğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Öyle ki Avatar’ın yıllardır kırılamayan rekorunu bile bir süper kahraman filmi, Avengers Endgame kırmayı başarmıştı.

The Boys

Hal böyle olunca yapımcılar da yeni dizi ve film projelerinde süper kahraman hikayelerine yer vermeye başladılar. Aynı şekilde dijital olarak yayın yapan Netflix, Amazon, HBO ve Disney+ gibi platformlar da süper kahraman içeriklerini öne çıkarmaya başladı.

Bu içeriklerden birisi de geçtiğimiz yıl Amazon’da yayınlanan The Boys dizisiydi. İlk sezonuyla milyonlarca izleyiciye ulaşan ve hayli beğeni toplayan dizi yakında ikinci sezonuyla sevenlerinin karşısına çıkacak.

Hali hazırda dizinin ikinci sezon çekimleri tamamlanmış durumda. Büyük bir aksilik yaşanmazsa The Boys’un ikinci sezonu 4 Eylül itibariyle yayınlanmaya başlayacak. İlk 3 bölüm aynı anda yayınlanırken geri kalan 5 bölüm ise haftalık olarak izleyiciye sunulacak.

Dizinin ilk sezonu hayli tuttuğu için yapımcılar 3. sezon çalışmalarına da ara vermeden başladılar. Hatta 3. sezonda diziye katılacak olan karakterler de yavaş yavaş netleşmeye başladı. The Boys dizisi için anlaşılan karakterlerden birisi de Supernatural dizisi ile tanınan Jensen Ackles oldu. Ackles dizinin kadrosuna katıldığını şahsi Twitter hesabından açıkladı. Ackles dizinin 3. sezonunda Soldier Boy isimli bir süper kahramanı canlandıracak.

Mi Band 5 vs Mi Band 4: İşte farklar