TFF’den Jorge Jesus’a ‘play off’ cevabı

Yayın tarihi: 8 Mart 2023 Çarşamba 2:13 pm - Güncelleme: 8 Mart 2023 Çarşamba 2:16 pm

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig için Jorge Jesus’un açıklamalarıyla gündeme gelen play-off için “Sezon devam ederken kural değiştirilir mi?” dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’un Portekiz basınına yaptığı “Süper Lig’de play-off olmalı” sözleri sonrası TFF’den açıklama geldi. Radyospor’a konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi “Play-off’un olması mümkün değil. Böyle bir şey gündemimizde yok” dedi.

Büyükekşi ayrıca “Sezon devam ederken kural değiştirilir mi? Maç oynanıyor, sen 70. dakikada ‘dur, ben kuralı değiştirmek istiyorum’ diyorsun. Böyle şey olmaz. Sezon nasıl başladıysa öyle bitecek. Gündemimizde play-off ya da benzeri bir konu yok” ifadelerini kullandı.

Jesus, son olarak bugün Sevilla maçı öncesi yaptığı basın toplantısında da Play-Off konusuna değinmiş ve bunun kendi düşüncesi olduğunu vurgulamıştı. Portekizli teknik direktör “Türkiye Ligi’ni kazanmak için Fenerbahçe ile Galatasaray yarışıyorlar. Şampiyonluğu kazanmaya en yakın olan takımlar. Benim düşüncelerim, benim kafamdaki düşüncelerimdir. Kimse bana fikir vermez. Teknik direktör olarak her zaman ben kendi kafamda, kendi düşüncelerime sahip olurum” demişti.

Beşiktaş’tan ‘Play Off önerisi’ iddialarına yanıt