TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’den Ahmet Nur Çebi’ye sert cevap!

Yayın tarihi: 18 Ağustos 2022 Perşembe 3:54 pm - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 Perşembe 3:56 pm

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, hakem atamalarının algoritma ile yapıldığını ifade etti. Büyükekşi,’ O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum” sözlerinin karşılığı bizde yok’ diyerek Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye yanıt verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, MHK seminerinde hakemlerle ilgili açıklamalarda bulundu. TFF Başkanı Büyükekşi, kulüp yöneticilerinden ve futbolculardan destek istedi. Büyükekşi,’ O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum” sözlerinin karşılığı bizde yok. Bunu herkes böyle bilsin’ diyerek Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye yanıt verdi.

Ahmet Nur Çebi’den TFF’ye ‘Yasin Kol’ çıkarması!

Mehmet Büyükekşi’nin açıklamaları şöyle;

Tüm maçlara yapılan hakem atamaları, MHK’da veya TFF’deki kişilerin kararıyla yapılmıyor. Altınız çizmek istiyorum. Tüm atamalar, algoritma tarafından yapılıyor. Tüm maçlara yapılan hakem atamaları, MHK’da veya TFF’deki kişilerin kararıyla yapılmıyor. Altınız çizmek istiyorum. Tüm atamalar, algoritma tarafından yapılıyor. “O hakemi istemiyorum, bu hakemi istemiyorum” sözlerinin karşılığı bizde yok. Bunu herkes böyle bilsin. Daha fazla maç oynandıkça elimizde daha fazla veri olacak. Henüz 2. haftadayız. Bu güzel sisteme inanmanızı ve güvenmenizi istiyoruz. Sabır ve anlayış rica ediyorum arkadaşlar. Süper Lig ‘in 4. haftasından itibaren MHK Başkanvekili ve MHK Hakem Danışmanı, her hafta salı günü yayıncı kuruluşla belirlenen bir saatte haftanın hakem performanslarını görüntülü olarak değerlendirecekler.