TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan yabancı hakem uygulamasıyla ilgili ilk açıklama

Yayın tarihi: 29 Temmuz 2024 Pazartesi 11:47 am - Güncelleme: 29 Temmuz 2024 Pazartesi 11:47 am

Haber: TELE1 Haber Merkezi

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Süper Lig’de geçtiğimiz sezon uygulanan yabancı VAR hakemi uygulaması ile ilgili açıklama yaptı. Hacıosmanoğlu, “Bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Yaz Semineri’ne katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Hacıosmanoğlu, geçen sezon ligde uygulanan yabancı VAR hakemleriyle ilgili konuştu.

“TÜRK MİLLETİNE YAPILAN BİR HAKARETTİ”

Hacıosmanoğlu, “Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. Sadece size olan bir hakaret değil bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum” dedi.

Hacıosmanloğlu’nun açıklaması şöyle:

“Bakıyorum da karşımda bir ordu var ya. 600 sene dünyayı yönetmiş bir milletin evlatlarıyız. Kendi evlatlarımıza güvenemeyip yabancı hakem getirdik bu ülkeye. Sadece size olan bir hakaret değil bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum”

HAKEMLER ALKIŞLADI

Hacıosmanoğlu’nun bu sözleri hakemler tarafından uzun süre alkışlandı.

TFF kuralı değiştirdi! Süper Lig’de yabancı oyuncu kuralı nasıl olacak, sahada Türk oyuncu olacak mı?

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Süper Lig'de geçtiğimiz sezon uygulanan yabancı VAR hakemi uygulaması ile ilgili açıklama yaptı. Hacıosmanoğlu, "Bütün Türk milletine yapılan bir hakaretti. Yapanları kınıyorum" dedi. 

Kaynak: HABER MERKEZİ