Tevfik Göksu AKP genelgesini yeni genelge gibi paylaştı

Yayın tarihi: 20 Nisan 2021 Salı 6:40 pm - Güncelleme: 20 Nisan 2021 Salı 6:40 pm

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu bir skandala daha imza attı. AKP’li Göksu 2016 yılında AKP’nin çıkardığı genelgeyi yeni yayımlanmış ve CHP’li İBB yönetimi hazırlamış gibi paylaştı. Saadet Partili Ali Aktaş, uygulamayla ilgili genelgenin 2016’da çıkartıldığını belirterek Göksu’ya tepki gösterdi.

Esenler Belediye Başkanı ve İBB AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, “CHP’li İBB Yönetimi Cuma namazına giden personelini fişlemeye başlamış. Anlaşılan o özledikleri TEK PARTİ dönemini İBB’de yaşatacaklar. Artık bundan sonraki adımları da İBB’de ikna odaları kurmak olacak herhalde” ifadeleri kullanarak bir belge paylaştı. Göksu, paylaştığı belge 2016 yılına ait olmasına rağmen, “CHP’li İBB yönetimi personeli fişliyor” sözlerini kullandı.

İŞTE BELGE

‘UTANMA DUYGUNUZU KAYBETTİNİZ’

Göksu’nun paylaşımına yanıt veren Aktaş ise 2016 yılında Ahmet Davutoğlu imzasıyla yayınlanan genelgeyi paylaşarak, “Arkadaş siz neden utanmıyorsunuz, utanma duygunuzu kaybettiniz kesinlikle. Bu genelge 7 Ocak 2016 tarihli ve Cuma namazına rastlaması halinde personelin namaza gidebilmesi için hazırlanmış. Başka kurumlar da tatbik ediyor. İnternette bile var, ayıp ayıp” diyerek tepki gösterdi.

İŞTE O KONUŞMA