Tesla araçları bu güncelleme ile hızlanacaklar

Yayın tarihi: 24 Nisan 2020 Cuma 7:24 am - Güncelleme: 24 Nisan 2020 Cuma 7:24 am

Tesla araçları yeni güncelleme ile büyük gelişmeler yakaladı. Bu güncellemenin kullanıcılara sunduğu ilk avantajlardan bir tanesi de hız oldu. Tesla sahiplerinin aldığı güncelleme çok daha yüksek hız yapılmasını sağlayacak.

Tesla araçları bu güncelleme ile hızlanacaklar. Şirketin adeta göz bebeği olan Model S ve Model X güncelleme alabilen şanslı araçlar oldu. Bu modellere gelen güncellemeler hız ile birlikte denge unsurunu da büyük oranda artırıyor. Ayrıca pil ömründe de bir miktar iyileşme yapıldı.

Tesla araçları

Güncellemenin sağladığı bir diğer avantaj ise çita moda oldu. Bu mod sayesinde araç ani kalkış yaparken ön tarafı hafif eğiliyor Böylece kalkışın daha dengeli bir şekilde yapılması sağlanıyor. Ayrıca yüksek hızlar esnasında bataryanın soğuması işlemlerinde de limit artışı gerçekleşti. Böylece daha yüksek hızda hazır bir elektrikli otomobil tasarlanmış oldu.

Son olarak bu modellere güç artışı da otomatik olarak geldi. Musk tarafından da bu yılın başlarında belirtildiği gibi 50 beygirlik bir güç artışı oldu. Böylece ilk çıkış anından itibaren 100 km/sa hıza ulaşmanın süresi de kısaldı Tesla daha fazla güncelleme getirerek kullanıcılarını tatmin etmek istiyor. Sizce bu güncellemeler yeterli olacak mı?

Yeni iPad Pro tanıtım videosu yayınlandı!