Teşkilat dizisinde sürpriz ayrılık

Yayın tarihi: 22 Mart 2022 Salı 5:25 pm - Güncelleme: 22 Mart 2022 Salı 5:25 pm

TRT’nin milyonlar akıtarak seyirci karşısına çıkardığı, Türk istihbaratını konu alan Teşkilat dizisinden sürpriz bir ayrılık geldi. Mete Başkan karakterini canlandıran Mesut Akusta, dizisinin 39. bölümünde diziden ayrılacak.

Türk istihbaratını konu edinen Teşkilat dizisinde Türkiye’nin gelişmesini istemeyen karanlık yapılarla mücadele eden Türk ajanları konu ediliyor. Ekranlara ilk çıktığı zaman bir çıkış yakalayan Teşkilat dizisi son dönemde reytinglerde epey düşüşe geçtiği görüldü.

Milyonlarca liranın akıtıldığı dizinin başrol oyuncularından Mesut Akusta’nın diziden ayrılacağı aktarıldı. Tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Burak Arlıel’in yönettiği dizide Mete Başkan karakterini canlandıran Akusta, 39. bölümün sonunda karakterinin hikâyesi bittiği için diziye veda edecek.

Akusta, geçen aylarda geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir süre zorunlu olarak diziye ara vermişti. Türkiye’nin yükselmesini istemeyen dış güçlere karşı ülke içerisinde verilen mücadele ana temasını oluşturduğu dizi daha önce de işkence sahnesi ile eleştiri almıştı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman gibi isimler yer alıyor.

TRT’nin milyonlar akıttığı dizisi dibe vurdu