Tesisatta bir numara

Yayın tarihi: 13 Ocak 2022 Perşembe 1:57 pm - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 2:11 pm

Tesisat, önemli bir iş olarak bizlerin karşısına çıkıyor. Ankara tesisat malzemeleri arayanlar için sizlere önemli bir haberimiz var. İster şehir içerisinde olsun ister şehir dışında olsun tesisatlar her yerde karşımıza çıkabilir. Su tesisatı, elektrik tesisatı, doğal gaz tesisatı ve daha pek çok tesisat çeşidi bulunuyor. Her bir tesisat yapılırken iş sevgiyle ve özenle gerçekleştirilmeli, kaliteli bir çalışma ortaya konmalı. Bir iş ne kadar kaliteli olursa ve malzemeler ne kadar dayanıklı olursa o tesisatın verimli çalışması mümkün olur. Bu doğrultuda firmamız Mer Mekanik ön plana çıkıyor.

Kalite ile huzuru bir arada yaşayın

Mer Mekanik, sunmuş olduğu yüksek kalite malzemeler sayesinde müşterilerin huzurlu bir ortamda yaşamasını mümkün kılıyor. Çünkü sağlamış olduğumuz bu hizmet sayesinde sorunsuz ve uzun süre bakım gerektirmeyecek dayanıklı ürünlere kavuşulabiliyor. Performanslı pek çok malzeme, firmamızda yerini almış durumda. Ankara Ayvaz vana bayi olarak satışını yaptığımız ürünler arasında su deposu, GRP su deposu, paslanmaz su deposu, PVC, çeşitli tesisat malzemeleri, PPRC boru, mekanik tesisat malzemeleri, galvaniz dişli ek parça ve HDPE boru gibi pek çok malzeme bulunuyor.

Tek yapmanız gereken bizimle iletişime geçip bu hizmetten en iyi şekilde faydalanmaya başlamak. Sizlere internet mesafesi kadar uzağız. Ankara trakya döküm bayiliği ile dişli ek parçalarda yani ekpaş fittings malzemelerinde güçlü stok en uygun iskonto ile müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Doğalgaz tesisat fittingslerinde siyah dişli fittings ve temiz su hatlarında galvaniz fittings dişli ek parça olarak hizmet vermekteyiz. Türkiye’de bir çok prestijli projede trakya döküm dişli ek parçalara ait referanslarımız mevcuttur. Partner firmalarımızın imalatları aksamaması için Türkiye’de en çok stok tutan trakya döküm bayisisiz.

Ankara’da başlamış olduğumuz ve şu ana kadar pek çok müşteriye eriştiğimiz hizmetlerimizin ve malzemelerimizin pek çok ayrıcalığı yer alıyor. Bunlardan birisi A sınıfı kaliteli malzemeler ile sizlere bu ürünleri sunuyor oluşumuz. Ürünün kalitesinin yüksek olması uzun ömürlü kullanım sağlar. Ankara Sardoğan bayisi olarak sizlere sunmuş olduğumuz bir diğer avantaj güler yüzlü, samimi bir hizmet veriyor oluşumuz. Müşterilerimiz ile ilişkilerimizin en iyi şekilde olmasını istiyoruz. Personellerimiz buna göre hareket ediyor. Vesbo Ankara bayisi olarak da sizlere hizmet sağlıyoruz. Sunmuş olduğumuz hizmetlerin bir diğer ayrıcalığından söz etmek gerekirse uygun fiyat politikasından söz edebiliriz. Müşterilerimize piyasanın durumuna göre her zaman en doğru fiyatları sunmaya çalışıyoruz. Bu doğrultuda bizi tercih edebilirsiniz. Mermekanik ekibine mesai saatleri içerisinde 0554 458 82 97 numaralı cep telefonundan ulaşabilir, [email protected] mail adresinden 7/24 destek alabilirsiniz. Dilerseniz, Çamlıca mahallesi Anadolu Bulv. Timko 1 L Blok No:3, 06200 Yenimahalle/ANKARA adresimizde sizleri misafir edebiliriz.