Tesettür mayo nasıl kombinlenir? İddialı stil tüyoları!

Yayın tarihi: 4 Temmuz 2021 Pazar 4:11 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 4:17 pm

Yaz aylarının vazgeçilmez modelleri tesettür mayo ile göz alıcı bir kombin yapmak ister misiniz? Muhafazakâr stiliniz ölçüsünde doğru aksesuar ve mayo seçimi ile çabasız bir şıklığa kavuşabilirsiniz. Son trendlerde zıt renklerle kombin yapmak oldukça popüler hale geldi. Ancak aynı renk tonlarının kullanımı da asla hafife alınmamalı. Günümüzde mayolar farklı renk, desen ve tasarımlarıyla plajlarda daha fazla görünür hale geldi. Dolayısıyla bu tarz mayo modelleri için pek çok farklı stil bulunuyor.

Peki, mayo kombinleri nasıl olmalı ve nelere dikkat edilmeli? Moda akımları ve ikonların stilleriyle mayo kombinleri 2021 yılında bambaşka bir tarza dönüşüyor!

Sade Bir Kombin Mi? Işıltılı Bir Kombin Mi?

Birkaç sene önce tesettür mayo modelleri oldukça klasik ve bilindik bir tarza sahipti. Neredeyse her mayo modeli, koyu renklerde ve tek tip üretiliyordu. Günümüzde ise yeni nesil muhafazakâr şıklığın esintileri sayesinde renkleri ve desenleriyle göz kamaştırıcı tasarımlara sahipler. Dolayısıyla klasik bir tarza sahip olan kadınlar da ışıltılı ve canlı renklere sahip olan kadınlar da kendileri için en uygun mayo modelini seçebiliyor.

Çiçek desenlerinden geometrik desenlere, otantik desenlerden düz renklere kadar geniş bir seçeneğinizin olduğunu göz ardı etmemelisiniz. Aynı zamanda burada en önemli nokta, stilinizi nasıl yansıtmak isteyeceğinizdir. Artık plajda, denizde veya havuzda tesettürlü hanımlar ışıl ışıl kombinleri ile çok farklı bir tarza sahip oluyor.

Aksesuarların Gücünden Faydalanın!

Mayonuzun rengi veya deseni ne olursa olsun aksesuar kullanmaktan çekinmeyin. Mayonuzun zıt renginde bir ayakkabı seçimi yapabilirsiniz. Bone seçimi için mayonuzda var olan renkleri seçmenizi öneririz. Gelin, aksesuarların farklı kullanımlarına göz beraber göz atalım!

Pareo İle Rahat Bir Stil!

Denize veya havuza girdikten sonra mayonuzun ıslaklığını ve vücut hatlarınızı belli etmemek için pareo tercih edebilirsiniz. Üstelik kimono, yelek veya uzun bir tuniği andıran ince şifon kumaşlar ayrıcalıklı bir stile sahip olmanızı sağlayacaktır. Tiril tiril kumaşları ile rüzgarın tadını çıkartırken sezonun son trendlerinden de faydalanabilirsiniz. 2021 mayo trendleri canlı ve parlak renklerden ışıltılı kumaşlara kadar pek çok fırsat sunuyor.

Hasır Plaj Çantaları Bu Sene De Moda!

Yaz trendlerinde son yıllarda pek çok şey değişse de hasır plaj çantaları ve hasır şapkalar hala vazgeçilmezler arasında. Sağladıkları konforun yanı sıra mayoları kombinlemek için harika parçalar. Daha modern ve spor bir tarz sağlayan hasır çantaları, rengarenk karmaşık desenlerden siyah, lacivert, mavi vb. düz renklere kadar kullanabilirsiniz.

2021 Mayo Trendi: Egzotik Desenler

Mayo modellerinde egzotik desenler feminen ve modern bir görüntü sağlıyor. Meyve, çiçek, geometrik şekil ve egzotik renklerin buluştuğu tasarımlar mayolarda çabasız bir şıklık sağlıyor. Kombinleriniz için her gün çok fazla uğraşmak istemiyorsanız egzotik desenlere sahip olan bir mayo ile çabasız şıklığa kavuşabilirsiniz. Ayrıca kombinlemek isterseniz de mutlaka nötr ve pastel renklere sahip olan aksesuarları kullanın.

Sade Ve Zarif Desenler

Siz de her zaman sade şıklığı seven kişilerden misiniz? Cevabınız evet ise, bu sene sizin için epey eğlenceli geçecek! 2021 tesettür mayo kombinleri bu sene küçük desenleriyle zarafeti ön plana çıkartıyor. Tek veya iki rengin bir arada olduğu mayo kombinleri feminenliği vurgularken muhafazakâr stilinizi koruyacaktır. Eğer bu tarzda bir mayo almayı düşünüyorsanız veya aldıysanız pastel renkli aksesuarları seçmelisiniz. Aksesuarların ve mayonun koyu renklerden oluşması yaz aylarında sıkıcı bir kombin yapmanıza sebep olur.

Tesettür Mayo Kombinlerinde Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Senenin bütün yorgunluğunu üzerinizden atmadan önce en zorlu görevlerden biri tatil valizini hazırlamaktır. Tatil valizinizdeki her bir parçayı severek giyeceğinizden emin olmalısınız. Peki, nasıl? Pek çok kişi son sezon trendlerini takip ederek bavulunu hazırlar. Bu sayede daha modern ve feminen bir görünüm elde edilir.
2021 tesettür mayo trendleri, bu sene de çok çarpıcı renk ve desenleriyle ön plana çıkıyor! Sıcak ve çarpıcı renklerin kullanıldığı mayolar yine aynı renk bone ve çantayla buluşuyor. Zarafetin rengi siyah ise, bu sene de klasik giyimden hoşlanan kadınlara hitap ediyor.

https://www.remsamayo.com/tam-tesettur-mayo