Terminatör 6 Dark Fate geliyor!

Yayın tarihi: 2 Eylül 2019 Pazartesi 4:46 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2019 Pazartesi 4:46 pm

Geleneksel film serilerinden olan ve bilim-kurgu aksiyon filmleri içerisinde başarılı yer edinmiş Terminatör filmi serisine bir yenisi daha ekleniyor. “Terminatör 6” filmi ABD’de Kasım ayında gösterime gireceği söylendi. Tabi ülkemizde de aynı tarihlerde yayına girmesi bekleniyor.

Yaklaşık olarak 35 yıl önce Terminatör 1 filmi ile çok iyi başarı elde edilmiş ve yıllarca tv ekranlarında sıkça izlediğimiz film serisi oldu. İşte bu serilere bir yenisi daha eklenecek. Arnold Schwarzenegger beş Terminatör filminin dördünde katil bir robotu oynadı ve sevdiği karakterine geri dönmekten mutlu olacaktır. Arnold Schwarzenegger filmde yıkıcı bir makineyi oynuyor. Ancak yeni, daha güçlü teknolojilerin ortaya çıkmasıyla, son filmde daha savunmasız olduğunu görebiliriz.Filmde ana karakterleri oynayan James Cameron, Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton oyuncularının yanı sıra, tamamen yeni karakterlerin yer alacağını da belirtti.

Terminatör 6 Filminin Konusu

Terminatör 6 filminin konusu için resmi bir özet yayınlamadı . Bununla birlikte, ilk iki filmi yöneten ve çeken James Cameron, 2019 Terminatör 6 filminin Terminator 1 ve Terminator 2’deki hikayeye devam etmesi gerektiğini söyledi. Hem Tim Miller hem de James Cameron, yeni Terminatör’ün tamamen yeni bir tasarım olacağını söylüyor. 2019’da, Terminator 6 zaman çizelgesini Makinelerin Yükselişi’nden itibaren silecek ve büyük olasılıkla Terminator 2: Yargı Günü serisinin devamı niteliğinde olabilir ve daha iyi senoryoya sahip olacağını düşünüyoruz.Ünlü oyuncu Arnold Schwarzenegger, film için şöyle açıklamada bulundu: “Terminatör 6 filminin konusunu tabi ki size söylemeyeceğim, ancak hikayesi oldukça ilginç ve aksiyon dolu. Gelecek Kasım, film dünya çapında gösterilecek ”dedi. Oyuncu, çekimlerden sonra her gün uyuyakaldığını, çok yorgun olduğunu, ancak filmde çalışmayı sevdiğini, çünkü “Büyük bir yönetmen ve büyük aktörler” in onunla birlikte çalıştığını itiraf etti.

Terminatör 6 Filmi

Türü:Bilim Kurgu-Aksiyon
Yayınlanacağı Tarih: 2019 1 Kasım
Yönetmen: Tim Miller
Stüdyo: Paramount, Skydance Prodüksiyon
Oyuncular: Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Natalia Reyes, Mackenzie Davis