Termik santrale yaklaşan yangına müdahale anları! İbrahim Çelikkol da orada

Yayın tarihi: 3 Ağustos 2021 Salı 11:44 pm - Güncelleme: 15 Ağustos 2022 Pazartesi 10:10 am

Milas’ta ormanlık alandaki yangın tehdit edici boyutlara ulaşıyor. Ören’deki termik santrale doğru ilerleyen yangına müdahale edenler arasında ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol da bulunuyor. Hortumu sırtına alan Çelikkol’un boyunu aşan alevlerle mücadele ettiği o anlar objektiflere yansıdı.

Milas’ta ormanlık alandaki yangın tehdit edici boyutlara ulaşırken Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, dün gece yaptığı açıklamada, “Burada kritik bir noktadayız. Yangın kırsaldan çıkıp, sitelere doğru ilerliyor. Yarın özellikle hava desteği tam anlamda sağlanarak, bu feci yangının beli kırılmalı. Çünkü bu hız alınamazsa üzülerek söylüyorum ki istikamet Termik santral!” ifadelerini kullanmıştı.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Türkiye, Akdeniz ve Ege bölgelerinde etkili olmayı sürdüren orman yangınlarıyla mücadele devam ederken, Ören’deki termik santrale doğru ilerleyen yangına müdahale edenler arasında İbrahim Çelikkol da bulunuyor. Hortumu sırtına alan 39 yaşındaki ünlü oyuncunun boyunu aşan alevlerle mücadele ettiği o anlar objektiflere yansıdı.