Terim’li Panathinaikos şampiyonluk yolunda ağır yara aldı

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 7:20 am - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 7:20 am

Panathinaikos şampiyonluk mücadelesindeki en kritik maç olan AEK deplasmanına çıktı. Terim’in öğrencileri, AEK deplasmanındaki sonuçla şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Yunanistan Süper Ligi’nin şampiyonluk yarışında, ikinci sıradaki Panathinaikos ile lider AEK karşı karşıya geldi. Şampiyonluk mücadelesi veren iki ekibin maçında, ev sahibi AEK 7. dakikada Niclas Eliasson’un golüyle 1-0 öne geçti. Fatih Terim’in çalıştırdığı Panathinaikos, beraberlik aradığı anlarda hiç beklemediği bir gol daha kalesinde gördü.

TERİM SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Panathinaikos’un taç atışı kullandığı pozisyonda, savunma oyuncusu Samet Akaydin kendisine gelen topu kalecisine dönmek istedi. Ancak Samet Akaydin’in pası kısa kalınca, topu takip eden Ezequiel Ponce araya girdi ve topu kaptı. AEK forveti Ponce, kaleci ile karşı karşıya kaldıktan sonra topu ağlara göndererek skoru 2-0’a getirirken, Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim saha kenarında adeta sinir krizi geçirdi.

Panathinaikos’un galibiyeti zirve yarışını alevlendirdi!

Samet Akaydin’in pas hatası sonrası kollarını sinirli şekilde havaya kaldıran ve oyuncusuna tepki gösteren Terim, golden sonra büyük üzüntü yaşadı.

PUAN FARKI 4’E YÜKSELDİ

AEK 69. dakikada yine Eliasson’un ayağından bulduğu golle 3-0 galip gelerek puanını 75’e yükseltti ve ikinci sıradaki Panathinaikos ile farkı 4 puana yükseltti.

Kaynak: TELE1