2021’in en şanslı burçlarından biri de Terazi olacak

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 3:10 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 4:25 am

Terazi 23 Eylül / 22 Ekim

Zorlu yıllardan geçen Terazilere 2021 yılında Jüpiter ve Satürn gezegeninden destekler yağacak. Terazi burcu yılın oldukça şanslı burçlarından biri olacak.
Son üç yıldır hayatınızda birçok konu ters gitti. Özellikle de sevgi konusunda ağır sınavlar verdiniz.

Sizin hayatınızda ilgi ve aşk yoksa hayatın diğer alanları çok iyi gitse dahi hayattan keyif almazsınız. Başarı ve paranın tek başına mutlu edemeyeceği birisiniz. Üstelik aşka dair konular iyi gitmeyince bu durum işinize ve maddi durumunuza da yansır ve adeta bir kuraklık yaşarsınız.

Aşk sarhoşu bir Terazi ise hayatında birçok olumsuzluk olsa bile dayanma gücü artar, şikayet etmeden savaşır ve olumsuz koşulları değiştirir.
İlişkilerde sonsuz balayı olamayacağını anladınız artık ve gerçek sevginin peşindesiniz.

Sadakatsizlik ve ilgisizlik yaşayan birçok terazi geçmiş yıllarda ilişkilerine noktayı koydu. Her zorluğa rağmen devam kararı alan ama aslında sorunu da ortadan kaldıramayan Terazilerde yeni yılda daha kararlı olarak partnerinin karşısına geçecek. Ben tek başıma hiçbir şeyi yapamam bu ilişki iki kişilik diyecekler. Sırtlarındaki yumuşak kürkü kenara bırakıp kararlı olduklarını eşlerine hissettirecekler. Kaybetmekten korkmadığınız zaman kazanırsınız. Sizin içinde böyle olacak yeni yılda eşiniz öyle bir silkinecek ve peşinize düşecek ki ilgiden çok hoşlanmanıza rağmen bazen sıkılabilirsiniz.

SATÜRN GEZEGENİ TERAZİLERİ ÖDÜLLENDİRECEK

2021 burç yorumları! Hangi burç nasıl etkilenecek?

Yalnız terazi de kalmayacak yeni yılda hayallerinizdeki gibi bir aşka kavuşabilir hayat arkadaşınızla ortak işlerde yaparak hem iş hem de hayat ortağı olabilirsiniz. Teraziler kendileri ile yüzleşme fırsatları buldular. Kendinize yapılmasını istemediğiniz hiçbir şeyi başkasına yapmama kararı aldınız. Akışa teslim olmayı ve korkularınızdan sıyrılmayı da öğrendiniz. Satürn gezegeni de sizi yıl boyu ödüllendirecek.

Yıl boyu hobilerinize yoğunlaşacak, daha fazla gelişmek ve zaman geçirmek için çeşitli eğitimler almaya başlayacaksınız. Yıl boyu tek şikayetiniz zaman azlığı olabilir.

Bugüne kadar sınandığınız, zorlandığınız konularda ödülleri almaya hazır olun. Yaptığınız iş ne olursa olsun çalıştığınız yeri daha iyi bir hale getirmeye ve bu sayede işinizden daha fazla keyif almaya çalışacaksınız.

Geçmişte verim alamadığınız projeler yeniden gündeme gelecek ve bolca para kazanacaksınız. İş konusunda tanışmanızın hayal dahi olmadığı insanlarla da tanışma fırsatı bulmanız güveninizi arttıracak.

Sağlık olarak da diğer yıllara oranla daha dinç olacaksınız. Yeme, içmeye düşkün olan Teraziler metobolizmalarının da zayıf olması nedeni ile çabuk kilo alırlar. Yeni yılda fazla kilolarınızdan kurtulmanın uygun yollarını bulacaksınız. Bu konuda aslında diğer korkularınız gibi… Kilo almaktan korkuyorsunuz ve korkularınız gerçeğe dönüşüyor. Akışa teslimiyet ve kendinizi daha fazla beğenmeye başlamanızla fazla kilolarda gidecek.

Demet Hoşman

2021 Burç Yorumları