Ata Demirer’den Fatih Terim paylaşımı

Yayın tarihi: 10 Ocak 2022 Pazartesi 6:08 pm - Güncelleme: 11 Ocak 2022 Salı 1:10 am

Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim’in, başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmenin ardından görevinden ayrılması, sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. #FatihTerim etiketi Twitter Türkiye gündeminde birinci sıraya otururken,  teknik adamla ilgili art arda paylaşımlar yapıldı. Komedyen Ata Demirer’den de bir “Fatih Terim” paylaşımı geldi. Galatasaray’ın genç yeteneği Kerem Aktürkoğlu’da Terim’in ardından duygusal bir veda paylaşımı yaptı.

Son olarak Giresunspor karşısında alınan yenilginin ardından olağanüstü durum ilan edilen Galatasaray’da, Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim, Nef Stadyumu’nda görüşme gerçekleştirdi. 15 dakika süren toplantıda durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra ayrılık kararı çıktı. Terim, ayrılık kararının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek eşyalarını topladı ve hem futbolcular hem de çalışanlarla vedalaştı.

Terim’in ayrılığı, sosyal medyada adeta deprem etkisi yarattı. #FatihTerim etiketi, Twitter gündeminde 1. sıraya yükseldi. Galatasaray taraftarı, ünlü teknik adamla ilgili art arda paylaşımlarda bulundu.

Sosyal medyadaki Terim depremi sürerken; konuya ilişkin bir paylaşım da Galatasaraylılığı ile bilinen ünlü komedyen Ata Demirer’den geldi.

Twitter’dan, Terim’in UEFA Kupası’nı kaldırdığı bir anın fotoğrafını paylaşan Demirer, gönderiye “Sen bizim şarkılarımızsın hocam” notunu düştü.

Fatih Terim ile Galatasaray’ın yolları ayrıldı

Ünlü komedyenin paylaşımı şu şekilde:

KEREM’DEN DUYGUSAL PAYLAŞIM

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı ekiple yollarını ayıran Teknik Direktör Fatih Terim’e duygusal bir mesajla veda etti.
Galatasaray, tecrübeli Teknik Direktör Fatih Terim ile yollarını ayırdı. Başkan Burak Elmas ile 15 dakika süren görüşmenin ardından görevinden ayrılan Fatih Terim için, Kerem Aktürkoğlu duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Fatih Terim’in Galatasaray’a kazandırdığı isimlerden olan 23 yaşındaki Kerem Aktürkoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Her sporcunun hayatında dönüm noktaları vardır. Ben de bu dönüm noktalarını kariyerimde birçok kez yaşadım. Şüphesiz bunların en önemlisi bana ve yeteneklerime olan sonsuz güveninizdi. Nice yetenekli Türk gencinin, yeterli şans bulamadığı için kalıcı olamadığı bir futbol ortamında siz bana olan inancınızı her daim hissettirdiniz. Ve bu inançla her yeni gün dünden daha iyi olmam için özverili bir liderlik gösterdiniz. Siz bana harika bir hoca oldunuz. Umarım ben de sizin öğrettiklerinizi gerçekleştirebilerek size layık bir öğrenci olabilmişimdir. Size ve kıymetli aileniz bundan sonrası için Rabbimden mutluluk, başarı ve sağlık diliyorum.”

Öte yandan Fatih Terim’in görevden ayrılmasının ardından Galatasaraylı futbolcular Marcao, Arda Turan, Kerem Aktürkoğlu ve Fernando Muslera, tecrübeli teknik adamın evine gitti.