Garsonun çifte yaptığı uyarı tepki çekmişti! İşletme müdürü TELE1’e konuştu

Yayın tarihi: 15 Mart 2022 Salı 12:27 pm - Güncelleme: 16 Mart 2022 Çarşamba 12:28 am

Üsküdar’da Seyfullah Köse isimli bir kişi, kız arkadaşıyla gittiği kafede otururken yanına gelen yetkili tarafından “Birbirinizden uzak durun, burada bu tarz şeylere izin vermiyoruz” şeklinde uyarıldı. Yanlış bir şey yapmadıklarını söyleyen Köse, o anları cep telefonu kamerasına kaydetti.

Üsküdar’da Çimen Kafe isimli mekana kız arkadaşıyla gelen Seyfullah Köse isimli kişi, bir süre sonra yanına gelen bir yetkili tarafından uyarıldı. Yetkili kişi, “Biraz mesafe istiyorum, yakınlaşmayacaksınız burada çok fazla” diyerek uyarıda bulundu. Kafedeki diğer müşterilerin de rahatsız edici bir şey görmediklerini söylemeleri üzerine uyarılarına hala devam eden yetkili kişi, müşterinin telefon ile kayıt yaptığını görünce “Afiyet olsun, buyrun devam edin” diyerek uzaklaştı.

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Seyfullah Köse ise sosyal medya hesabından, çektiği videoyu şu sözlerle paylaştı:

“Üsküdar Çimen Kafede çalışan bu “sorumlu bey”, kız arkadaşımla el ele oturduğumuz halde yüksek sesle “Mesafenizi koruyun bu kadar yakın duramazsınız” dedi. Kendisini videoya kaydettiğimizi görmesi ve diğer insanların da karşı gelmesi üzerine özür bile dilemeden söylenerek gitti.”

İŞLETME MÜDÜRÜ: GEREKEN YAPILACAK

TELE1 ekibi İşletme Müdürü Nevzat İşler’e ulaştı. Nevzat İşler, videodaki kişileri uyaran garson şef hakkında gerekenin yapılacağını söyledi. İşler, “Olayın yaşandığı gün orada değildim. Arkadaşlarımız uygunsuz otururken ihtar vermişler. Baya yakınlaşmışlar. Daha öncede şikayetler aldık. Çok yakın mesafede olduğunda uyarmak zorunda kalıyoruz. Arkada oturanları dinledim belki de hoşuna gidiyordur bunu bilemem. Kimsenin niyetini de bilemem. Demek istediğim; onlar ‘sizi ne ilgilendirebilir’ diyebilir.” dedi.

 

 

Marmaray’da ‘öpüşen çifte’ saldırı