Temizlik işçisini tokatlayıp küfür etti! Adli kontrolle serbest bırakıldı

Yayın tarihi: 9 Ocak 2023 Pazartesi 10:15 am - Güncelleme: 9 Ocak 2023 Pazartesi 8:07 pm

İzmir’de Şirinyer Hipodromu olduğu söylenen bir alanda, kimliği belirsiz bir kişi temizlik işçisine küfür edip tokat attı. Emekçi, saldırganı kendisine dokunmaması için uyardı. Gözaltına alınan saldırgan adli kontrolle serbest bırakıldı.

Buca ilçesinde Şirinyer Hipodromu’ndaki skandal görüntü sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Hipodrom’daki bir temizlik işçisi İrfan G,  isminin M.D. olduğu öğrenilen kişi tarafından şiddete uğradı. Emekçinin yanına gelip sol eliyle el hareketleri yapan M.D, ‘Bana dokunma’ uyarısının ardından küfür edip tokat attı. Saldırıya ait görüntüler, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

SALDIRGANDAN ŞİKAYETÇİ OLDU

İHA’nın haberine göre; Yaşanan olayın ardından yakınları, avukatı ve çalıştığı temizlik firmasının yetkilisi ile birlikte Buca Şirinyer Polis Merkezi Amirliği’ne giden İrfan G., saldırgandan şikayetçi oldu. Karakol çıkışında basın açıklaması yapan İrfan G., bu işi daha fazla uzatmak istemediğini ve şahıstan şikayetçi olduğunu söyledi. Müvekkili ile birlikte gerekeni yaptıklarını belirten Avukat Burak Yılmaz ise, “Mağdur; davacı ve şikayetçi oldu. Yetkili makamlar özverili çalışma gerçekleştirerek kişiye ulaştılar. Muhtemelen kendisi gözaltına alındıktan sonra savcılık gereken işlemleri yapacak. Bundan sonrası Türk adaletinin elinde” dedi.

“YANINA KAR KALMAYACAK HESABINI ÖDEYECEK”

İrfan G.’nin çalıştığı temizlik firması yetkilisi Adil Demir de, “Gerçekten şok oldum. İrfan bizim 17 yıldır çalışma arkadaşımız. İrfan’a olay anında göstermiş olduğu sağduyudan dolayı teşekkür ediyorum. Şahsın yapmış olduğu yanına kar kalmayacak ve hukuk önünde hesabını ödeyecek” ifadelerini kullandı.

SERBEST BIRAKILDI

Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan M.D., emniyetteki işlemlerin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 

 

Şiddete karşı yürüyen sağlık emekçilerine polis müdahalesi