Temizlik görevlisinin kürek ve süpergesi ile kavga eden sürücüler kamerada

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 2:04 pm - Güncelleme: 20 Temmuz 2022 Çarşamba 2:04 pm

Diyarbakır’da trafik kazası sonrası sürücüler kavga etti. Çevredeki vatandaşlar ile birlikte sürücüleri ayırmaya çalışan temizlik görevlisinin kürek ve süpürgesini kapan sürücüler birbirlerine saldırmaya devam etti. Kavga sona erdikten sonra kürek ve süpürgesi geri alan temizlik görevlisi işinin başına hızlı geri döndü. 

Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi’nde  isimleri ve plakaları öğrenilemeyen yolcu minibüsü ile otomobilin sürücüleri aynı yönde ilerlerken çarpıştı. Maddi hasarın oluştuğu kaza sonrası sürücüler araçlarından inerek tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı.

Durumu görenler tarafları ayırmaya çalıştı. Bir temizlik görevlisi de elindeki kürek ve süpürgesini kenara bırakarak, kavgaya müdahale etti. Bir türlü sakinleşmeyen ve kavgaya devam eden sürücüler, bu kez temizlik görevlisinin kürek ve süpürgesini alarak birbirlerine saldırmaya devam etti.

Çevredekilerin uzun uğraşlarıyla kavga sona ererken sürücüler araçlarına binerek bölgeden uzaklaştı. Kürek ve süpergesini geri alan temizlik görevlisinin hızlıca işinin başına dönmesi de dikkat çekti. O anlar ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Görme engelliye tekme tokat saldıran kişi serbest bırakıldı