Temel Karamollaoğlu’ndan Sinan Ateş cinayeti tepkisi! “Utanç verici”

Yayın tarihi: 4 Ocak 2023 Çarşamba 4:58 pm - Güncelleme: 4 Ocak 2023 Çarşamba 4:58 pm

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş‘in öldürülmesi hakkında, “Hâlâ siyasi cinayetleri konuşuyor olmak üzüntü, endişe ve utanç vericidir” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, basın toplantısı düzenledi. Temel Karamollaoğlu, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in öldürülmesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Karamollaoğlu, “Hâlâ siyasi cinayetleri konuşuyor olmak üzüntü, endişe ve utanç vericidir. Ülkücü kardeşlerimizin acısını paylaşıyor, merhuma bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyor; olayın tüm yönleriyle aydınlatılması gerektiğini ifade ediyoruz; aslında işaretler belli, İçişleri Bakanlığı olayı en ince detaylarına kadar incelemeli ve kamuoyunu bilgilendirmelidir, gecikilmemelidir” şeklinde konuştu.

Karamollaoğlu ayrıca cinayet hakkında yetkililerin sessizliğini eleştirerek, “Sebebi ne olursa olsun, bir insanın böyle alçakça sokak ortasında infaz edilmesi kabul edilemez. Hayatının hiçbir döneminde bizimle aynı siyasi anlayışı benimsemeyen bu genç insanın öldürülmesi ve ardından soru işaretleri uyandıran büyük bir sessizlik karşısında üzgün ve şaşkınız. Ama ne yazık ki yetkililer suskun!” ifadelerini kullandı.

MHP Sinan Ateş sessizliğini bozdu