Temel Karamollaoğlu’ndan Ahmet Davutoğlu’na ziyaret

Yayın tarihi: 12 Mayıs 2022 Perşembe 11:55 pm - Güncelleme: 12 Mayıs 2022 Perşembe 11:55 pm

Altılı masadaki parti liderleri ile görüşme yapacağını bildiren Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu’nu  Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bugün Gelecek Partisi Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Davutoğlu, Karamollaoğlu’nun ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu’nu Genel Merkezimizde ağırladık. Sayın Karamollaoğlu ile güncel konuları istişare imkânı bulduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

Karamollaoğlu, geçen hafta KRT TV’de katıldığı bir programda, ‘altılı masa’da yer alan bütün siyasi partilerin genel başkanlarıyla görüşme yapacağını şöyle açıklamıştı:

“Önümüzdeki hafta altılı masadaki bütün parti liderleri ile bir görüşme yapacağım tekrar. Bazı konuları kendilerine aktaracağım. Bizzat ziyaret edeceğim. Onların da zamanının benim zamanıma denk düşmesi lazım. Bir hafta içinde bütün bu ziyaretlerimi mümkünse tamamlamak istiyorum.”

 

Temel Karamollaoğlu’ndan Kemal Kılıçdaroğlu’na ziyaret