Temel Karamollaoğlu oran verdi! “Kemal Kılıçdaroğlu, Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde”

Yayın tarihi: 30 Aralık 2022 Cuma 2:50 pm - Güncelleme: 30 Aralık 2022 Cuma 2:50 pm

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçimleri anketlerinde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç puan önünde olduğunu söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Habertürk’ten Nihal Bengisu Karaca’ya açıklamalarda bulundu.

Temel Karamollaoğlu, Altılı Masa’da aday isminin hiç konuşulmadığını, politikaların belirlenmesini öncelediklerini ifade etti. Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun anketlerde AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç puan önünde olduğunu ifade etti.

Karamollaoğlu ayrıca 5 Ocak’ta yapılacak Altılı Masa toplantısında aday konusunun konuşulabileceğini söyledi.

“ADAY DEPRESYONU” YANITI

Nihal Bengisu Karaca, muhalefetin adayının açıklanmamış olmasının muhalefet tabanında “depresyon” oluşturduğunu öne sürdü.

Temel Karamollaoğlu bu soruya karşılık olarak, “O depresyonu oluşturanlar Erdoğan ve O’nun oyununa gelenler. Başka kimse değil. Nedir yani, seçim bir ay sonra mı? Seçime ne zaman gireceğiz o bile belli değil. Şu an Erdoğan bir oyun oynuyor muhalefet de bu oyuna geliyor. Şu ana kadar seçim sathına mailine girilmeden aday ilan edilmesi doğru değildi. Yıpratılırdı. 20 yıllık iktidar birikimine karşı daha netleşmemiş bir tahhütle çıkamazdı aday” şeklinde yanıt verdi.

Babacan: Her zaman baskın seçim olabilir