TEM bağlantı yolunda otomobil sebze kamyonetine çarptı! Yaralılar var

Yayın tarihi: 3 Ocak 2023 Salı 9:30 am - Güncelleme: 3 Ocak 2023 Salı 10:11 am

İstanbul’da seyir halindeki otomobil aynı yönde giden sebze yüklü kamyonete çarptı. Meydana gelen kazada altı kişi yaralandı.

Kaza, İstanbul Bayrampaşa 0-3 Tem Bağlantı Yolu Sultangazi istikametinde saat 02.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Emre Aydın’ın kullandığı otomobil, henüz bilinmeyen nedenle aynı yönde giden Mahmut Dağ’ın kullandığı sebze yüklü kamyonete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonetteki sebzeler yola dağılırken, kamyonet sürücüsü Mahmut Dağ ve yanındaki Fevzi Varlık yaralandı. Ayrıca kaza sonrası otomobilin sürücüsü Emre Aydın ile beraberindeki Ümit Sevinç, Gönül Karimova ve Beritan Atakol yaralandı.

Yoldan geçenler bir yandan yardıma koşarken diğer yandan da durumu itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri otomobildeki yaralıları bulundukları yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahalede bulunduktan sonra çevredeki hastanelere kaldırdı. Polis ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

İranlı sahte polis gerçek polisten kaçarken kaza yaptı