Telefonla verdiği siparişin fiyatını beğenmedi restoranı basıp ateş açtı!

Yayın tarihi: 19 Aralık 2023 Salı 12:31 am - Güncelleme: 19 Aralık 2023 Salı 12:53 am

Telefonla sipariş verdiği yemeğin fiyatını beğenmeyen bir kişi, restorana gidip silahla etrafa ateş etikten sonra uzaklaştı.

Gaziantep Şahinbey’de ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi Mustafa Odabaşı’nın işlettiği restorandan beyran siparişi verdi. Müşteri, motokuryenin getirdiği siparişin fiyatını yüksek bulduktan sonra motokuryeyle tartışarak siparişi geri çevirdi.

Tekrar telefonla işletme sahibiyle görüşen müşteri, Mustafa Odabaşı’nın beyanına göre 9 kişi halinde Odabaşı’na ve çalışanlara saldırdı.

Saldırgan müşteri dükkana doğru ateş ettikten sonra olay yerinden uzaklaştı.

“ZAMMI DUYUNCA KÜFRETMEYE BAŞLADI”

Saldırı anlarını anlatan Odabaşı, şöyle konuştu:

“Paketi gönderdik. Beyranın fiyatını 100 liradan 120 liraya yükseltmiştik. Zammı duyunca müşteri beyranı almadı ve kuryeyi hakaret ederek darbetti. Telefon ederek neden böyle davrandığını sorduk. Tekrar telefonda küfürler etmeye başladı. Dükkanınızı ‘yakarım, yıkarım’ diye tehdit etti. Olay öğlen saatlerinde oldu ama müşteri saat 16.00 sıralarında dükkanımı basıp havaya, çevreye ateş açtı. Bize 9 kişi saldırdı. ‘Konuşalım’ dedim, bana saldırdılar. İlk önce havaya ateş açtılar, sonra bana dönüp nişan aldılar, yere çöktüm.”

Odabaşı, saldırganlardan şikayetçi olduklarını ve yakalanmalarını istediklerini kaydetti.

Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

(AA)

Bağcılar’da tartıştıkları manav ve çalışanını silahla vurdular!

Kaynak: TELE1