Telefonda anlaştı, trans birey olduğunu öğrenince bıçakladı

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2019 Salı 9:10 am - Güncelleme: 27 Ağustos 2019 Salı 9:10 am

Bursa’da 75 yaşındaki Rafet Ö., telefonda para karşılığı ilişki için anlaştığı Sima Ç’nin, trans birey olduğunu fark edince aralarında tartışma çıktı. Taraflar arasında çıkan kavgada Sima Ç. kolundan bıçaklanarak yaralandı.

Bursa’da Rafet Ö. (75), para karşılığı ilişki için anlaştığı kişinin, trans birey olduğunu fark edince aralarında tartışma çıktı. Taraflar arasında çıkan kavgada Rafet Ö. sopa darbeleriyle darbedilirken, transseksüel Sima Ç. ise kolundan bıçaklanarak yaralandı.

Olay, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Tahtakale Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Rafet Ö., sokakta bulduğu kartvizitin üzerindeki hayat kadınına ait numarayı aradı. Kendisini ‘Okşan’ olarak tanıtan kişi ile Rafet Ö., para karşılığı ilişki için anlaştı. Para karşılığı seks için anlaştığı adrese giden Rafet Ö., kendisini Okşan olarak tanıtan kişinin trans birey olduğunu görünce vazgeçerek geri dönmek istedi. Bu sırada Rafet Ö.’nün cep telefonunu gasp eden trans birey ile Rafet Ö. arasında tartışma çıktı. Rafet Ö., yanında bulunan bıçak ile gerçek isminin Sima Ç., olduğu öğrenilen kişiyi kolundan bıçakladı. Sima Ç., ise sopayla Rafet Ö.’yü başından yaraladı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Sima Ç. ile Rafet Ö.’yü ilk tedavilerinin ardından gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.