Telefon hırsızı ben çaldım, polisler “biz yakaladık” paylaşımı yaptı

Yayın tarihi: 3 Şubat 2022 Perşembe 6:25 pm - Güncelleme: 3 Şubat 2022 Perşembe 6:25 pm

İstanbul’da kapkaç yaptığı tespit edilen bir zanlı çaldığı telefon ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medyada “Ben çaldım” notu ile paylaştı. Polis ekipleri zanlıyı tespit etmelerinin ardından zanlıyı yakalayarak “Biz yakaladık” paylaşımı ile yanıt verdi.

İstanbul’da kapkaç yaptığı belirlenen bir zanlının çaldığı telefonla çektirdiği fotoğrafına “Ben çaldım” notu ekleyip sosyal medya hesabından paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Polisler ise zanlıyı yakalamalarının ardından “biz yakaladık” paylaşımı ile yanıt verdi.

İstanbul’da çarptırıldığı 11 yıl 7 ay hapis cezası nedeniyle kaldığı cezaevinden izinli olarak çıktıktan sonra dönmeyerek firar eden ve bu süreçte karıştığı 10 kapkaç ve 4 hırsızlık suçundan aranan zanlı yakalandı. 28 ayrı dosyadan hakkında hapis cezası bulunan ve 10 dosyadan da yargılanması süren Barış Sinanoğlu (22), bir süre önce izinli olarak cezaevinden çıktı.

Süresi tamamlanmasına rağmen cezaevine dönmeyen Barış Sinanoğlu’nun Esenyurt ve Fatih ilçelerinde 10 kapkaç, 2 motosiklet ve 2 plaka hırsızlığı suçu işlediği tespit edildi. Sinanoğlu’nun, Esenler’deki bir adreste kaldığını belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla Sinanoğlu ve birlikte kaldıkları 3 zanlıyı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, haklarında çalıntı mal satın almak suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakılırken, Sinanoğlu sevk edildiği hakimlikçe tutuklandı.

Türk balıkçı Yunan askerlerine seslendi! Gücün yetiyorsa müdahale et