TELE1’i hedef alan Ülkü Ocakları başkanı hakkında suç duyurusunda bulunuldu

Yayın tarihi: 28 Haziran 2021 Pazartesi 10:25 am - Güncelleme: 28 Haziran 2021 Pazartesi 10:31 am

Sosyal medyada sıkça paylaşılan bir sokak röportajına TELE 1’de de yer verildi. Röportajda yer alan bazı ifadeler sonrası Ülkü Ocakları başkanı TELE 1’i hedef aldı. Tehditlerin ardından avukatlarımız ilgililer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sosyal medya platformlarında sıkça paylaşılan bir sokak röportajı geçtiğimiz hafta  TELE 1’de haberleştirildi. Röportajda kullanılan ifadeler tarafımızca doğru bulunmadığından dolayı, kısa süre içerisinde haber yayından kaldırıldı. Röportajın yayından kaldırılmasının ardından Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden TELE1’i hedefine aldı. Avukatlarımız ise bu saldırıya karşı suç duyurusunda bulundu. Yıldırım’ın paylaşımının ardından yüzlerce sosyal medya kullanıcısı da TELE1’i hedef aldı.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, paylaşımında “Etik ve şeref yoksunu Tele1 isimli kurum, ahlaksız haber anlayışı ile Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey’i aklınca karalamaya çalışarak namussuzluğu habercilik anlayışı haline getirdiğini gözler önüne sermiştir. Açık ve net uyarımızdır. Nefret dilinize, algı operasyonlarınıza boyun eğecek tek bir Ülkücü yoktur. Ülkücüler bu şerefsizliğinizi unutmayacak ve hak ettiğiniz tepkiyi anlayacağınız şekilde gösterecektir!” ifadelerini kullandı.