TELE1’e saldıran ve ‘çete’ diyen Levent Gültekin’e cevabı yurttaşlar verdi

Yayın tarihi: 13 Temmuz 2023 Perşembe 12:21 pm - Güncelleme: 13 Temmuz 2023 Perşembe 12:51 pm

Siyasal islam görüşünden döndükten sonra, hepsi yalanlanan sözleriyle sürekli gündem olmaya çalışan Levent Gültekin, Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın tutuklandığı, RTÜK’ün 7 gün karartma ve ağır para cezası verdiği kuşatma altındaki TELE1’e ‘Çete’ diye saldırdı.

Muhalefeti dizayn etmeye çalışan, her seçimde iletişim danışmanı gibi çalışıp Abdullah Gül’ü aday yaptırmaya çalışan Levent Gültekin, pahalılığı, zamları unutturmak için “Hayal ürünü” açıklamalarıyla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)’ni dizayn etmeye soyundu.

TELE1’e organize saldırıda bu kez Levent Gültekin devreye sokuldu!

Siyasal İslam mahallesinden ayrılıp, ‘demokrat oldum’ görüntüsüyle  ve hayal ürünü yalanlarıyla muhalif kesimde yer almaya başlayan Levent Gültekin, palavraları nedeniyle olsa gerek çalıştığı her yerden kovuldu. Gittiği her yerde ya programına ya da yazılarına son verildi. Şimdi, rüyasında gördüğü hayal ürünü yalanlarıyla, TELE1’e hakaretlerle sosyal medyadan gündem olmaya çalışıyor.

Prof.Dr. Emre Kongar’ın ‘Muhattap alıp’ yanıt bile vermediği dediği Levent Gültekin’e, gerçeği yurttaşlar şu sözlerle vurguladı: “Eğer ifade ettiğiniz gibi mevcudu ayakta tutmaya hizmet eden bir “çete”nin parçası, uzantısı olsalardı, hapse atılmaz, yayın durdurma cezası almaz, hedef gösterilip linç edilmez, el üstünde tutulurlardı.”

NE OLDU?

CHP’den Levent Gültekin’in iddiasına yalanlama

Gazeteci Ruşen Çakır ile yaptığı röportajda, “Kılıçdaroğlu bana ülke bitti hiçbirimizin kurtarma şansı yok dedi. Kemal Bey o zaman aday olma lütfen dedim, bana adaylığımı engelleme şansım yok dedi” açıklaması ile tam da istediği gibi gündem  oldu. Açıklamaları her zamanki gibi yalanlandı. CHP, görüşmeyi değil, Kılıçdaroğlu’nun söylediği iddia edilen bu sözleri “Hayal ürünü” olarak yanıtladı.

Ancak, ne hikmetse Levent Gültekin bununla yetinmedi, AKP iktidarının adalet ve RTÜK  kıskacıyla saldırdığı, İYİ Partili üst düzey yöneticilerin destek vermesiyle Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ’ın montaj videolarla tutuklandığı bir dönemde kervana katıldı ve TELE1’e, “Çete” suçlamasında bulundu.

KONDA ANKET YAPTI DEDİ AĞIRDIR YALANLADI

Emre Kongar’dan TELE1’e “çete” diyen Levent Gültekin’e: Muhatap almıyorum

Bekir Ağırdır’ın ‘böyle bir anket yok’ diye yalanlamasına rağmen Levent Gültekin, seçim öncesi ekranlardan KONDA anketine dayandırıp Abdullah Gül’ü pazarlamasına, Merdan Yanardağ, 18 Dakika programında tepki göstermişti. Bir süre sonra da Halk Tv’den kovuldu.  Kovulmanın acısını hayal ürünü yalanlarına değil de Yanardağ’a bağlamış olacak ki, durup dururken TELE1’e,  ‘Çete’ diyerek hakaret etti.

TELE1’İ HEDEF ALDI

Gültekin, Kılıçdaroğlu ile ilgili sözlerini güçlendirmek için, geçmişe dönüp TELE1’e saldırdı; “Bugün gündem olan konuşmamın içerdiği oyunu bir yıl önce halk tv’deki programımda anlatınca devreye ilk Tele 1 girdi ve tek bir gün bile Abdullah Gül aday olmalı demediğim halde bana Gül’cü iftirası atıp sözümün duyulmasını engelledi. Yani çete sandığınızdan daha kalabalık.” diye yazdı.

TELE1’susuturmak için başlatılan saldırı korosuna hangi yerden aldığı talimatla katıldığı belli olmayan Levent Gültekin, yalanlarını bir bir kendi sesinden videolarıyla yüzüne vurunca da yüzsüzlüğünü sürdürme gayretine girdi ama ona yanıtı yurttaşlar verdi.

İŞTE YURTTAŞIN  LEVENT GÜLTEKİN’E YANITLARI