TELE1 Kitap’tan Murat Ağırel ile dayanışma

Yayın tarihi: 9 Mart 2020 Pazartesi 5:36 pm - Güncelleme: 9 Mart 2020 Pazartesi 5:36 pm

Bir yargı skandalı ile tutuklanan gazeteci yazar Murat Ağırel’in TELE1’deki imzalı kitap kampanyası gazeteci ve yazar dostlarıyla devam ediyor.

Murat Ağırel’in 1950’li yıllardan başlayıp, bugünlere uzanan Siyasal İslam organizasyonunun iç yüzünü anlattığı Sarmal’ın TELE1 Kitap‘taki imza kampanyası gazeteci ve yazarların desteğiyle devam ediyor.

21. Yüzyıl Türkiye’sinin Rabıtası’nı ortaya koyan bu kitap, TELE1 programcısı Murat Ağırel’in AKP iktidarı tarafından neden demir parmaklıkların arkasına gönderildiğinin de bir belgesi.

Bugünkü iktidarın çocukları ve arkadaşlarının yönettiği vakıflardaki para transferleri, ihaleler, o ihaleleri nasıl aldıkları Sarmal kitabında detaylarıyla anlatılıyor.

Murat Ağırel, TÜRGEV’den TÜGVA’ya, SETA’dan Ensar ve Okçular Vakfı’na halkın parasıyla neler yapıldığını, paraların nasıl çarçur edildiğini tüm ayrıntılarıyla ortaya koyuyor.

Şimdi, Sarmal kitabında AKP iktidarının anatomisini çıkardığı için bir haber bahanesiyle cezaevine gönderiler Murat Ağırel’e destek zamanı.

TELE1 gazeteci ve yazarları, Murat Ağırel’e destek için ‘Sarmal’ kitabını imzalıyor.

TELE1 Kitap’a ulaşmak için tıklayınız.

Murat Ağırel’den mesaj var: Din bezirganlarına, çetelere karşı…