TELE1 arşivden çıkardı! İşte Erdoğan’ın 2006’da yaptığı Baykal ziyareti…

Yayın tarihi: 11 Haziran 2024 Salı 3:05 pm - Güncelleme: 11 Haziran 2024 Salı 3:18 pm

Haber: TELE1 Haber Merkezi

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek. Erdoğan son olarak 2006’da CHP Genel Merkez binasının açılışı sonrası Deniz Baykal’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmuştu.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 18 yıl sonra bugün Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi’ni ziyaret edecek.

İlk olarak CHP lideri Özgür Özel, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etmişti. İade-i ziyaret yapmak isteyen Erdoğan, Özel’in davetini kabul etmiş ve görüşme tarihi 11 Haziran olarak belirlenmişti.

ERDOĞAN CHP’Yİ EN SON 2006’DA ZİYARET ETTİ

Bundan tam 18 yıl önce dönemin başbakanı Erdoğan, Ankara Söğütözü’nde taşınan CHP’nin yeni Genel Merkezi’ni 10 Temmuz 2006’da ziyaret etmişti.

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmeye, Erdoğan’ın yanı sıra; Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Adalet Bakanı Cemil Çiçek, AKP Grup Başkanvekili Salih Kapusuz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ve Kadın Kolları Başkanı Selma Kavaf ile CHP’den Genel Sekreter Önder Sav, Genel Başkan Yardımcıları Eşref Erdem ve Mustafa Özyürek katılmıştı.

Dönemin CHP Genel Başkanı Deziz Baykal, Erdoğan’ı ağırlamış ve iki siyasetçi burada açıklama yapmıştı.

BAYKAL “SİYASİ BİR ZİYARET DEĞİL” DEMİŞTİ

Baykal, Erdoğan’ın ziyaretinde siyasi konulara girmediklerini belirterek, görüşmenin yeni genel merkez binaları için “hayırlı olsun” demek amacıyla gerçekleştirildiğini kaydetmişti.

Erdoğan da, Baykal gibi siyasi konuları ele almadıklarını belirterek, bu konuları çeşitli siyasi platformlarda dile getirdiklerini vurgulamıştı.

Erdoğan-Özel görüşmesi öncesi Bahçeli’nin Instagram hesabında dikkat çeken paylaşım

Erdoğan, Deniz Baykal, CHP, Erdoğan CHP ziyareti, Erdoğan 2006 CHP ziyaret, Erdoğan-Özgür Özel

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 18 yıl sonra ilk kez CHP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek. Erdoğan son olarak 2006’da CHP Genel Merkez binasının açılışı sonrası Deniz Baykal’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunmuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ